Real Housewives jewelry

Real Housewives har kommet til Netflix, la dramaet begynne!

Som dere vet så er jeg seriegal, hehe. Når jeg fikk beskjed om at Real Housewives sesong 1 og 2 skulle komme på Netflix så ble jeg helt gal av glede. Jeg har allerede startet på sesong 1 av Real Housewives of Beverly Hills, og tenkte gi dere en liten update. Jeg vil absolutt anbefale dere denne serien. I tillegg til den varianten jeg skal snakke om her, så finner du også Real Housewives of New York der… Den kan du også kose deg med. 

Serien som er like aktuell i 2020 som i 2010, når den først kom ut

Real Housewives of Beverly Hills kom ut i 2010, og skapte drama på amerikas tv-skjermer. Det tok noen år før serien kom seg til det norske publikum… Men når den kom, da falt den i smak hos alle som liker drama. Disse damene var virkelig det riktige valget når det skulle velges ut stjerner til et reality show i kategorien drama, for er det noe man får av de så er det det. 

Real Housewives of Beverly Hills

Tenåringsdrama som blir utført av godt voksne damer 

Det er seks hovedpersoner, eller housewives som de er. Og de skaper et klassisk tenåringsdrama, med eneste forskjell som er at de har millioner av kroner og en utrolig stor påvirkningskraft. Dermed blir ikke kranglene bare barnemat. 

De seks damene vi møter i første sesong av Real Housewives er Lisa Vanderpump, Adrienne Maloof, Camille Grammer, Taylor Armstrong, Kyle Richards og Kim Richards. Naturlig nok får vi se litt søsterdrama mellom søstrene Kyle og Kim… Men også flere runder med drama mellom stort sett alle damene. Et stort drama i sesong 1 er krangelen (eller kanskje man kan kalle det en stor misforståelse som eskalerte) mellom Camille og Kyle. Den pågår i flere episoder, og er ikke til å unngå. Det vil vise seg hvordan dette utvikler seg, men det ser ikke positivt ut… 

drinks real housewives

Lett underholdning som lar deg slappe helt av i sofakroken

Noe jeg elsker med den typen reality drama som jeg får fra Real Housewives er at det er utrolig stor underholdning. I tillegg til at man får se en livsstil man bare kan drømme om! Ingen i Norge lever som de! Altså ikke engang de rikeste! Og det er utrolig spennende å se hva de bruker penger på… Hvor mange barnevakter de har, de fantastiske kjolene, de utrolige festene! Og alt de gjør! Ja rett og slett bare utrolig fascinerende. Og jeg forstår selvfølgelig at det er produsert slik at det skal bli drama mellom de forskjellige hovedpersonene i Real Housewives… Selvfølgelig! Men det er jo klassisk for reality tv, og det er noe man elsker eller hater. Jeg har skrevet en post om en annen serie som jeg syns er verdt å se… Klikk her om du vil vite hvilken. 

Når du har sett ferdig første sesong av Real Housewives of Beverly Hills så kan du gå inn HER og lese denne morsomme artikkelen om 10 skikkelig sprø ting som skjedde i sesong 1. Kanskje du ikke fikk det med deg, eller du vil ha en påminner om. I kveld blir det seriemaraton!