Omg! Friends is back!

Oh My God! Friends reunion er bekreftet, endelig skjer det! 

Husker litt tidligere i år når jeg først leste denne nyheten. Jeg ble sååå glad! Og er fremdeles sååå glad! Endelig skjer det! Friends begynte i 1997 med at Rachel åpnet døren til Central Perk med en brudekjole på seg. En serie skapt for generasjoner var født. Er kanskje litt for spent til den kommende episoden. I flere år har det sirkulert rykter om en reunion, men nå er det altså bekreftet. 

Hvordan blir den nye Friends-episoden?

I dette øyeblikket er det sagt at innspillingen vil foregå i August. Dette er så lenge Covid 19 blir holdt under kontroll. Så ingenting er sikkert ennå. Innspillingen skulle egentlig ha foregått tidligere, men på grunn av pandemien har det naturlig og forståelig nok blitt forsinkelser. Episoden skulle egentlig ha vært klar til HBO Max i mai måned, men vi må altså vente litt lengre. Planen var egentlig å spille inn reunion episoden foran et live publikum, og på det vanlige og legendariske settet. Den siste delen vil fremdeles skje, men neppe med live publikum. Så lenge jeg får se vennene samlet igjen, er jeg fornøyd. 

Gleder meg til Friends

Alle stjernene må isoleres før innspilling og må gjennomgå tester for å finne ut om noen er smittet. Om alt skjer etter planen som er for øyeblikket, virker det ifølge RadioTimes.com sannsynlig at den blir vist til høsten/vinteren, eller før året er omme.
Alle våre kjære venner, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vil alle returnere. Om vi vil se karakterer som Gunther eller Janice er ikke bekreftet. Med tanke på viruset som sprer seg, er sannsynligheten for en gjesteopptreden dessverre mindre.
Trenger du noe å se på mens du venter på denne episoden, ta en titt her om du liker mer reality.

Hva vil episoden handle om?

Jeg håpet vel egentlig på en episode som ville beskrive livet til de seks vennene, etter de lukket den kjente lilla døren for siste gang i 2004. Det blir det ikke. Episoden blir beskrevet som en dokumentar uten manus. Stjernene vil snakker sammen og fortelle historier fra hva som skjedde “behind the scenes” gjennom de 10 sesongene. De vil også motta over 2.5 millioner dollar hver, noe som ikke er en dårlig arbeidsdag. David Crane og Marta Kauffman som skapte serien vil også være en del av denne reunionen. 

Venter på ny Friends episode
Venter tålmodig i sofaen! Snart ny episode!

I følge Courteney Cox vil dette bli den tredje gangen hele gjengen samler seg etter serien ble avsluttet. Hun fortalte og at det vil være første gang alle møtes for å snakke om Friends, og alle de utrolige opplevelsene de hadde. Lisa Kudrow har ertet fansen av Friends ganske så mye. Hun sa nemlig at reunion-episoden vil inkludere mer enn vi tror. Men hun kan ikke snakke for mye om det, så mye hemmeligheter! 

Gleder du deg til Friends reunion?

Er du skuffet over at det ikke blir en “ekte” Friends-episode? Jeg må innrømme at jeg er det. Samtidig så ble jeg litt redd når jeg hørte nyheten. Det kunne gått begge veier. Tenk om de laget en oppfølger-episode, og den var dårlig! Hadde vært så skuff det! Men så hadde det vært helt suverent om det var en god episode, så er vanskelig å vite. Eneste jeg vet er at Friends ble avsluttet på en perfekt måte i 2004, på denne måten er avsluttningen trygg. Gleder meg uansett, og er veldig spent på det Lisa Kudrow sa!