Underholdningstjenestene til Nemow Beauty – min mening!

Husker dere den gratis gavepakken fra Victoria’s Secret som jeg fikk fra Nemow Beauty? Jeg ble medlem i klubben deres for å få gavekort hver måned… Nå har jeg oppdaget noe genialt på deres hjemmeside som jeg har benyttet meg av i sommer. Nemow Beauty har nemlig også underholdningstjenester som man kan dra nytte av! Sjekk om det er noe for deg eller ikke. Perfekt for meg som ikke har lyst til å bli låst fast til et abonnement, men vil teste forskjellige tjenester. 

Nysgjerrig på å prøve tjenester uten å binde meg

Det å binde seg til en streamingtjeneste eller lignende er virkelig noe som byr meg imot. Jeg vil i alle fall være sikker på at jeg liker tjenesten før jeg binder meg. Derfor ser jeg alltid etter muligheten til å få for eksempel 2 uker gratis, eller en veldig billig pris. Det er derfor jeg ble så utrolig glad når jeg surfet rundt på Nemow Beauty sine hjemmesider og kom over underholdningskategorien deres. Jeg fikk bakoversveis av prisene på Nemow Beauty! Alt det jeg skal nevne i denne artikkelen koster bare 1€ per tjeneste. Nemow Beauty overrasket meg med at de hadde flere spennende kategorier når det kom til underholdning… For eksempel musikk og podcaster, tv streaming, avis & magasiner og e-bøker.

Musikk og podcaster

Jeg har tidligere brukt Spotify, og alltid hørt på musikk der. Det jeg la merke til på Nemow Beauty var at de hadde ikke bare Spotify som jeg kjente til, men også flere andre alternativer når det kommer til musikk og podcaster. Jeg har testet Castro Plus for å ha muligheten til å høre på masse podcaster i løpet av ferien, når jeg vil ha et avbrekk fra musikken. Jeg likte at Nemow Beauty også hadde alternativer som jeg ikke nødvendigvis kjente til heller. For eksempel Luminary som lar deg høre New Zealands største og mest populære podcaster. Jeg vurderer å teste denne etterhvert, om jeg blir lei av Castro Plus. 

Nemow Beauty underholdning

TV streaming

Når det kommer til tv og serier så forsøker jeg å unngå for mye tv-tid når det er sommer! Meeeen det er lite som er så koselig som å krype opp i sofaen på hytta med popcorn og godteri, og se en god film. Jeg testet Disney+, som for meg har vært helt perfekt i løpet av sommeren. Det glapp faktisk et lite hyl fra meg når jeg så det på Nemow Beauty. Jeg har sett gode gamle klassikere, og nyere filmer jeg aldri hadde sett før. Rett og slett bare kosa meg skikkelig. Det jeg likte godt var at Nemow Beauty ga meg muligheten til å teste dette under en periode, fordi jeg tror ikke det er en streamingtjeneste jeg hadde hatt lyst til å se på hver eneste dag. Men for en måned var det perfekt! På høsten så skal jeg nok prøve HBO og Hulu, siden det da blir mer innetid og mer tid til serier og binge-watching. Elsker det! I tillegg så har jeg inntrykket av at Nemow Beauty fornyer seg med flere tjenester ganske ofte, så du skal ikke se bort fra at det er enda flere ting å velge mellom når høsten kommer.

Avis & magasiner

Det som virkelig skriker ferie for min del, er å lese magasiner enten på verandaen eller liggende på stranden i varmen, eller under et pledd i sofaen på hytta. Som tidligere nevnt så har Nemow Beauty alle underholdningstjenester for bare 1€, og derfor har jeg fått lese mange magasiner i løpet av ferien min, så herlig! Må innrømme at aviser ikke er det mest interessante for min del, men når jeg kan lese om mote, trender, sminke, livsstil og lignende, noe jeg fant masse av på Nemow Beauty. 

Vouge og Elle er to klassikere jeg aldri får nok av! I tillegg så har jeg lest Cosmopolitan og Vanity Fair, som jeg faktisk ikke har lest så mye tidligere. Jeg likte alle fire. Jeg kommer absolutt til å lese de igjen. I tillegg så la jeg merke til at Nemow Beauty har ShapeUp, norges beste treningsmagasin, så jeg kommer til å lese det i høst, når jeg skal tilbake til min treningsrutine. 

E-bøker

Avslapping er som oftest synonymt med en god bok, for min del. Elsker å dykke inn i en spennende krim eller en roman jeg har fått anbefalt av en god venninne. Jeg må ærlig innrømme at denne kategorien nesten gledet meg mest, av alle kategoriene Nemow Beauty har å tilby på sine sider. Jeg har brukt Audible.com og Bookmate i løpet av min ferie, og er så fornøyd. Takket være Nemow Beauty har min koffert fått veie noen kilo mindre, i tillegg til at jeg faktisk har lest flere bøker enn jeg vanligvis ville gjort, siden jeg har kunnet gå rett over på neste bok når jeg har fullført den andre. 

Nemow Beauty nettside

God plass i kofferten

Jeg har alltid problemer med at jeg fyller opp kofferten min med både klær, sko, bøker, nettbrett, magasiner… I tillegg til alt annet som jeg har tenkt å bruke som underholdning i løpet av ferien min. Det som er så genialt er at hvis man benytter seg av Nemow Beauty sine underholdningstjenester, så har du alt på én plass. Enten telefonen din eller datamaskinen. Elsker at jeg både kan ha e-bøker, magasiner, streamingtjenester, podcaster og musikk så enkelt tilgjengelig. Denne gangen så kunne jeg faktisk dele koffert med kjæresten min! Istedenfor at vi måtte ha en hver… Siden vi nå kunne ta med all underholdning digitalt. Kjæresten min sa “du må aldri slutte å være medlem på Nemow Beauty, det her var så enkelt”. 

Noen som har kommet for å bli, andre mer en one time thing

Etter at jeg har fått bruke flere av underholdningstjenestene til Nemow Beauty i løpet av ferien min så har jeg gjort meg opp noen tanker om hvilke jeg faktisk kunne tenke meg å betale for på en månedlig basis. Også om hvilke som var bedre bare for en kort periode. Noe jeg likte var at takket være mitt medlemskap hos Nemow Beauty så fikk jeg muligheten til å teste så mye som jeg har ønsket å prøve eller hatt interesse for tidligere! Jeg måtte ikke binde meg til en avtale eller betale i dyre dommer. Det er noe jeg setter veldig høyt. 

Diverse favoritter

Det var mer jeg likte godt, enn jeg ikke likte. Det betyr faktisk for min del at jeg kommer til å måtte velge litt mer kritisk siden jeg ikke ønsker å betale i dyre dommer for alt. Til tross for at det er gode tjenester. Min evige favoritt når det kommer til musikk er Spotify! Der finner man faktisk også flere podcasts, noe som er et stort pluss for min del. 

Når det kommer til kategorien avis & magasiner så er det sånn at jeg elsker å lese magasiner på ferie. Jeg har egentlig ikke tid til det i hverdagen. Derfor kommer jeg ikke til å abonnere på noe nå med det første… Men kanskje sjekke ut noen andre magasiner hos Nemow Beauty neste gang jeg skal ut å reise. Jeg prioriterer heller en god bok enn et magasin! Det ser jeg på som positivt. 

Vanskelig å velge

E-bøker er noe som gjør det mye enklere å lese bøker på farten. I tillegg er det enkelt å kunne variere mye i leseveien. Derfor så elsket jeg virkelig å teste Audible.com, og kommer til å fortsette å ha den. Det var så enkelt å kunne både lese eller høre på bøker! De har så mye variasjon, noe jeg digger. Og om jeg merker at jeg blir lei av akkurat Audible, så tenker jeg at jeg går inn på Nemow Beauty og prøver en av de jeg ikke testet i løpet av ferien. 

Jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som er litt gal etter å se på serier og filmer på høst og vinterhalvåret… Da er det ypperlig å ha en god streamingtjeneste som kan vise alt du ønsker å se på. Som jeg nevnte tidligere så har jeg planlagt å teste HBO og Hulu i høst. Akkurat de har jeg ikke testet enda! Netflix er jo en god gammel klassiker som jeg aldri blir lei av. Kommer absolutt til å ha det utover høsten… I tillegg tror jeg at jeg kommer til å ønske å ha Disney+ i en periode, men ikke nå med en gang. Nemow Beauty ga meg allerede muligheten til å ha det i en måned, så jeg fikk sett det meste jeg virkelig har lyst til for øyeblikket. Kommer nok ville gå tilbake til det etterhvert. 

Nemow Beauty ferie

En gylden mulighet

Jeg vil anbefale, ikke bare til dere som leser dette, men også mine venner og nære… Hvis dere er interessert i å prøve en ny underholdningstjeneste eller to, eller bare ønsker en måned gratis av noe dere har funnet interessant eller spennende, gå inn på Nemow Beauty og så sjekker du ut utvalget deres. Jeg ble så positivt overrasket. Jeg trodde først at de bare hadde klær og sminke, og satt egentlig bare og kikket rundt fordi jeg ville ha noen nye produkter… Dere vet når man bare sitter og kikker på alt og velger seg ut noe. Nemow Beauty har blitt min go-to plass å kjøpe stilige plagg og sminkefavorittene mine, så derfor ble jeg så glad når jeg plutselig oppdaget at de hadde flere ting. Underholdningstjenester og andre ting jeg kanskje kommer til å utforske etterhvert! 

Nemow Beauty har på kort tid blitt nettstedet der jeg finner det aller meste, og det gjør hverdagen min så mye enklere. Så digg at jeg kan gå inn der og ikke nok med det, men også kan bruke gavekortet mitt på alle disse tjenestene. Det er nesten som å få det gratis – det føles i alle fall sånn.