Kjærlighet i Love is blind

Love is blind oppdatering, del 2. Parene som fremdeles er sammen!

For litt siden så skrev jeg om alle parene fra Love is blind som ikke har klart å holde sammen. Hvis du ikke har lest den artikkelen så anbefaler jeg å se på den først. Så kan du heller kose deg over parene under som fremdeles er sammen, etterpå. Om det ikke er åpenbart fra tittelen her, spoiler warning! Ikke les videre om du ikke har sett Netflix-serien. Her er det mange spoilers!

Spoiler warning for Love is blind

Giannina og Damian fra Love is blind

“Nei Damian! Jeg har noe jeg vil spør deg!” Awww, kleint eller søtt, dette paret var morsomt å følge gjennom Netflix-serien. Var så mye opp og ned, drama, krangling og kjærlighet da! Det hele begynte da de begge fridde til hverandre samtidig. Dessverre varte ikke lykken ettersom Damian sa nei ved alteret. Stakkars Gigi. Heldigvis ser det ut som det går bedre nå. Ifølge et intervju paret hadde med ET, så var de ikke single lenge! Ikke mer enn et par timer faktisk! Gigi sendte en melding bare timer etter bryllupet og spurte hva som egentlig skjedde. Nå dater de igjen, de bor hver for seg, men begge ser lyst på fremtiden. 

Barnett og Amber 

Begge sa ja til hverandre ved alteret og ting virket lykkelig som bare det! Hvordan går det nå? Fremdeles lykke! Yes! De gikk gjennom en liten fase hvor de spurte hverandre om dette virkelig var rett avgjørelse. Under reunion episoden sa til og med Amber at hun hadde tenkt på å ringe en advokat og søke om skilsmisse. Men de kom seg gjennom det, og er fremdeles lykkelig gift i dag, langt over ett år senere. Paret har flyttet fra huset til Barnett (som i følge Amber var hjemsøkt) og bor nå sammen i en ny leilighet. Deres Instagram kontoer er fulle av søte og morsomme bilder av det forelskede paret. Lurer på om Jessica følger dem? 

Romantikk og Love is blind

Lauren og Cameron 

Mitt favorittpar! Er så glad for å kunne si at Lauren og Cameron fremdeles er lykkelig gift og sterkere enn ever! For å feire sitt første år som gift, dro de på kjærlighetsferie tilbake til Mexico. Aww så søtt! Please please la de aldri slå opp, de var så ekte og herlige. Ja, jeg ble litt forelsket i dem haha! På Instagram dukket det tidlig opp bilder av Lauren (med ringen på) i huset til Cameron. De bor sammen, og har uttalt at de er så lykkelige og blir mer og mer forelsket i hverandre for hver dag som går. 

Lauren har et rom i huset som nå brukes for jobb, men Cameron sa at det en gang i fremtiden kanskje vil bli brukt til noe annet… Når vi snakker om det, de har allerede fått et nytt tilskudd til familien. En nydelig liten hund som heter Sparks. Oppkalt etter alle “sparks” som hundens mor og far har mellom hverandre. Igjen, aww! Familiene til begge har sagt at de er så glade for at paret ble sammen, og sa ja til hverandre. Så er bare positive oppdateringer her i gården! 

Det har også vært rykter om en Lauren og Cameron spinoff serie! Hva syns dere om det? For øyeblikket kan du se dem begge på deres Youtube-kanal, Hangin’ With the Hamiltons. Her snakker de om alt, og viser frem seg selv som det flotte paret de er og hunden Sparks. Selv syns jeg de hadde passet som programledere for sesong 2 av Love is blind, sorry til Nick Lachey og Vanessa Lachey.

Hva syns du om alle oppdateringene fra Love is blind?

Hva syns du om det som har skjedd med Love is blind parene i ettertid? Ble du overrasket over noe? Eller var det som forventet? Så lenge Lauren og Cameron fremdeles er sammen går det greit for meg.