Love is blind på netflix

Love is blind – er det en serie som er verdt å se?

Har blitt helt hekta på Netflix gjennom disse månedene, ikke vært så mye annet å gjøre. Jeg så fort gjennom mine faste serier, og begynte å lete etter noe nytt. Plutselig kom tittelen “Love is blind” frem i hovedmenyen. “Nei”, tenkte jeg, det så litt for dumt ut… men dagene gikk, og nettet kokte over – alle snakket om denne serien. Da måtte jeg jo nesten finne ut av hvorfor, så jeg kastet meg på trenden. Slang meg på sofaen, og to dager senere var hele serien sett. 

Hva er Love is blind?

Serien starter med tretti menn og kvinner som ønsker å finne kjærligheten (eller berømmelse). Gjennom de ti første dagene dater de hverandre intenst. Og jeg mener virkelig intenst. Det blir veldig fort seriøst her folkens! Alle deltakerne møtes, uten å se hverandre. De blir alle plassert i et lite rom, med en vegg midt i rommet. På andre siden av denne veggen er personen de skal på en date med. Dette er selve konseptet, kan kjærligheten blomstre uten at utseende skal komme i veien? Akkurat dette er ikke det mest spennende med serien, ettersom Netflix kun valgte… skal vi si, meget attraktive deltakere. 

Love is Blind på netflix

Hvorfor bør jeg se Love is blind?

Jessica… det er grunnen. Neida, spøk til side. Om du ser etter en serie som er lett å fordøye, og alle snakker om, se denne. Jeg ønsker ikke å gi noen spoilers, men kan si så mye som at noen slår opp – og ja, noen gifter seg! Syns serien var morsom og ting skjedde så raskt at jeg ikke kjedet meg. Love is blind er ikke akkurat et nytt konsept, er jo mange lignende serier som fins. Men Love is blind føltes likevel som noe helt nytt, og hvertfall et av parene er så søte at du vil bli forelsket i dem selv. Er så mye sladder og nye par i kjendisverden nå, og jeg lover, hvert fall ett av parene fra serien er søtere enn for eksempel dette paret. 

Hva skjer i serien ?

Alle deltakerne som går videre har fridd og fått sitt ja, først etter dette får de se hverandre for første gang. Ting skjer veldig fort i denne serien, etter de nyforelskede har sett hverandre er det rett på kjærlighetsferie i Mexico. Det mest interessante er at alle parene drar til samme hotell. Så hva skjer om noen har sagt ja til å gifte seg… for å så møte mannen de opprinnelig hadde bedre kontakt med når de datet uten å se hverandre? Mye skjer, sinne, kjærlighet, lykke og for mye alkohol for noen (Jessica). 

Den siste episoden er selve bryllupet til alle deltakerne som er igjen. Hvem vil si ja, og hvem vil si nei? Ingen vet før de står ved alteret. De som laget serien vet hvordan de skal gjøre det mest spennende for oss som ligger på sofaen. Jeg henta hverfall en ekstra pose chips til denne episoden. 

love is blind

Er Love is blind verdt å se?

Hvis du vil slappe av og se en serie du ikke trenger å konsentrere deg over, er denne perfekt. En veldig chill serie, du vil like noen av deltakerne mens andre gir høy underholdningsverdi. Ultimate serien for en lat helg! Så ja, Love is blind er absolutt verdt å se! Kos deg!