rosa lepper

Sminketips for hvordan du kan få større og perfekte lepper!

Har du noen gang ønsket deg litt større lepper, uten kirurgiske inngrep, jeg har! Dette er tipsene du trenger i ditt liv! Det er ikke vanskelig, og tar kun noen få minutter. Jeg liker å sminke leppene mine på denne måten. Greit, jeg får ikke Kim Kardashian lepper, men jeg slipper å fylle dem opp med restylane – og det koster meg ingenting. Eneste du trenger er en god leppestift, en lipliner, en lipgloss og enkel konturering. Så er magien gjort! Ikke bare virker leppene forstørret, men du vil gi dem mer liv og fylde. Er du klar? Da prøver vi det!

For perfekte lepper er det viktig å gi fuktighet til dem hver dag.

Det første steget til nydelige lepper er alltid fuktighet, du kan ikke ha tørre og sprukne lepper når du skal påføre sminken. Om de er veldig tørre fra før, vil jeg anbefale å bruke en lett skrubb. Jeg gjør det så enkelt som at jeg bruker en våt klut, og bare gnir den litt over leppene. Ellers så bruker jeg daglig en god og fuktighetsgivende leppepomade, for øyeblikket er jeg hekta på denne. Om du lider av konstant sprukne lepper, legg et tykt lag av denne leppepomaden på leppene dine før du legger deg. Jeg gjør dette gjennom vinteren. Den kalde luften er ikke god for leppene mine for å si det slikt, og da er det greit å vite at det finnes produkter som dette som kan hjelpe. 

lepper

Det viktigste produktet for større og fyldige lepper er riktig lipliner.

Vær nøye med valg av lipliner! Aldri velg en som er for mørk for leppene dine, eller huden din. Den perfekte liplineren skal være kun litt mørkere enn leppestiften du skal bruke. 

Påfør liplineren rundt omrisset av leppene, ikke over. Jeg vet det kan være fristende, for det er lett å tro at dette vil få leppene til å se større ut, men det gjør det ikke. Fokuser på å legge liplineren på linjen av overleppen og underleppen, unngå selve munnvikene. 

Velg en leppestift som er litt lysere enn liplineren.

Påfør så din favoritt leppestift, som sagt bør denne være et hint lysere enn liplineren. Dette er for å gi ekstra volum til leppene. Avlslutt med å legge på litt lipgloss. En lipgloss gir glans til leppene og dette gir en volumiserende effekt. Noe vi ønsker oss, ikke sant? Bare ikke bruk for mye, du vil ikke ende opp med å gjøre en av disse sminkefeilene! 

gode produkter til lepper

Konturer leppene dine til slutt for et ekstra løft.

Om du ønsker et siste tips, som jeg personlig syns gir et profesjonelt touch til leppene, anbefaler jeg å legge på litt highlighter. Legg på en lys farge over selve leppebuen, eller rett over overleppen. Hvis du ikke har en highlighter, kan du bruke en hvit øyenskygge eller annet lyst pudder. For å matche dette, legg en litt mørkere, men ikke for fremtredende mørk skygge under underleppen. Du trenger ikke kjøpe inn egne produkter for dette om du ikke ønsker. Jeg bruker rett og slett solpudderet mitt, men en hvilken som helst sminke med en mørkere farge passer her. Dette vil gi leppene dine mer definisjon. 

Jeg håper du likte mine sminketips for større lepper. Det er ikke vanskeligere enn det, og vi trengte ikke engang å bestille time hos kirurgen!