Jeg kjøpte fem produkter fra Max Factor helt i blinde! Se resultatet!

I går ble jeg utfordret av min bestevenninne til å kjøpe sminke i blinde! Tydeligvis er dette en utfordring som har gått meg hus forbi, men nå ble det min tur. Høres ganske sykt ut, jeg vet, men jeg kunne jo ikke si nei til en utfordring! Jeg ble plassert foran Max Factor avdelingen i butikken, mens venninna mi tok et skjerf rundt øynene mine. Challenge on! Så lenge jeg ikke drar opp en blå lipliner går det bra.. (Og ja, det er kanskje litt juks å bli plassert fremfor et kjent merke, men ville ikke ende opp med hva som helst. Det får bli en annen gang). 

Prøvde å kjenne meg til forskjellige produkter, altså slik at jeg ikke endte opp med 5 leppestifter. Men heller litt variasjon. Dette ble resultatet:

Max Factor Lash Revival Mascara

Første sminkeproduktet jeg valgte var denne mascaraen, noe jeg ble veldig glad (og lettet) over. Dette er jo faktisk en mascara jeg har brukt mange, mange ganger! Vippene blir lengre og fyldigere. Fargen er intenst svart, og vippene blir næret av å bruke den. Rett og slett en vinn – vinn mascara. Anbefaler denne virkelig, så om du vil ha den selv, kan du klikke her! Ikke noe å klage over med dette valget. Lykke til med neste tenkte jeg! 

Colour Elixir Lipstick

Digg! En leppestift! Trenger jo en ny en! Men kanskje ikke akkurat denne fargen.. Jeg så på venninna mi og sa “kan jeg ikke bare endre til en annen farge?”, hun sa bestemt “nei”, sånn er reglene. Så da var jeg stuck med en knallrød leppestift, som for nesten alle andre hadde vært perfekt. Dessverre kler jeg ikke rød leppestift i det hele tatt! Med andre ord, dette blir en “gave” til venninna mi som satte meg i denne fella! Bør hun bli belønnet for dette?

Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer

Endelig! Noe jeg får brukt for, og som jeg mest sannsynlig ikke hadde kjøpt ellers. En god concealer som jeg kan ha i favorittveska, alltid tilgjengelig. Heldigvis trakk jeg frem en farge som passet i forhold til huden min. Den var faktisk litt lysere, noe som er like greit – kan bruke den som concealer/highlighter da. Og den var på tilbud, så var heldig med den! Tre av fire unnagjort, og det har ikke vært så galt til nå!

Smokey Eye Drama Kit

Max Factor sminke

Yes! Hadde skikkelig lyst på et nytt palett med øyenskygger, og ingenting slår smokey eyes. Dette palettet skal bli brukt i kveld, for å si det sånn. Alle fargene er høypigmenterte, så jeg vet at skyggen vil holde godt. Har ikke brukt øyenskygger fra Max Factor på en godt stund nå, så blir veldig gøy å prøve ut! Er faktisk inkludert farge til øyenbrynene her. Dette palettet har mye å tilby for pengene!

Max Factor Miracle Prep Lip Scrub

Trodde først jeg hadde valgt meg enda en leppestift, men neida – det ble en leppeskrubb! Kult! Det hadde jeg ikke fra før! Jeg har allerede brukt denne, og den fungerer så bra! Dette er nok det tilfeldige produktet jeg ble mest overrasket og glad over. Bare påfør leppeskrubben som en vanlig leppepomade, før du tar på leppestiften. Selve skrubben smelter på leppene dine, og etterlater dem myke og flotte. Perfekt for å gjøre leppene klar for leppestiften, som beskrevet her. Minsker sjansen for at leppestiften skal se tørr ut, ettersom leppene har blitt forhåndsbehandlet og påført såpass mye fuktighet. Kommer garantert til å begynne å bruke denne daglig. 

Fire av fem produkter falt i smak! 

Fire av fem Max Factor produkter

Resultatet ble ganske så vellykket syns jeg. Beholder fire av de fem produktene, og den røde leppestiften ble en liten gave til venninna som utfordret meg. Var en ny og morsom måte å shoppe på. Kommer absolutt ikke til å fortsette å shoppe i blinde, men var gøy å gjøre det en gang. Kunne jo ha gått mye verre enn det gjorde, så var sykt heldig.Tror det var en smart plan å velge et kjent merke som Max Factor, kunne ha gått veldig annerledes ellers. Har noen av dere gjort noe lignende? Fortell meg om det i kommentarfeltet, var dere like heldige som jeg var med valgene?