Jeg shopper på Honest Kiss

Honest Kiss – Shopping rett fra sofaen!

Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker å shoppe! Jeg elsker å finne nye butikker, nye tilbud og nye favorittantrekk! Det som gjør shopping enda bedre er når du VET at du får verdi for pengene. Er det ikke kjipt når du kjøper en fin kjole, så går du til en annen butikk og ser den samme for 200 kroner mindre. Absolutt hater når det skjer! Tror det er derfor jeg følte jeg fikk en fulltreffer når jeg fomlet meg inn på Honest Kiss. Overflod av tilbud! Gjorde grundige undersøkelser før jeg gikk videre, søkte på priser og sammenlignet. Det var en klar vinner, og det var Honest Kiss. Her er resultatet fra min første (men ikke siste) shoppingrunde i nettbutikken.

Honest Kiss har eksklusive produkter til billige priser! 

For å få tilgang til de veldig reduserte prisene som jeg snakket om, ble jeg medlem av klubben. Det vil si at jeg betaler 395 kroner for en måned, MEN jeg får de pengene tilbake i form av et gavekort! I tillegg fikk jeg “exclusive access” til alle produktene med de latterlig billige prisene. Altså, det som fikk meg til å kaste meg på denne bølgen var når jeg så favorittparfymen min til nesten halv pris av det jeg normalt betaler. Så ja, verdt det!

Parfyme fra Honest Kiss
Jeg elsker denne parfymen!

Syns og selve butikken så veldig fin og oversiktlig ut, det har faktisk mye å si! Om jeg finner en grei nettbutikk, men alt er helt uoversiktlig, da blir det et nei fra meg. Jeg syns det var veldig enkelt å finne frem til det jeg ønsket, alt er også fordelt inn i kategorier. Når jeg først har blitt medlem her, ville jeg ha en skikkelig runde rundt i butikken. Så jeg gikk fra kategori til kategori som et barn i en butikk full av godteri. Nå er jeg jo liksom investert, kan selvsagt bare melde meg ut når jeg ønsker. Men kan like godt prøve ut butikken og konseptet først!

Honest Kiss har rimelig sminke og et utrolig utvalg! 

Sminke fra Honest Kiss

Nå skal sminkekolleksjonen utvides tenkte jeg når jeg først så denne siden! Essie neglelakker, Clinique, Clarins, Dior og alle de beste merkene som finnes til halv pris av andre nettbutikker eller vanlige butikker. Selvsagt skal det shoppes! Kjøpte en del produkter jeg kjente fra før, hadde så mye jeg var tom for hjemme. I tillegg ble det flere sminkeprodukter jeg ikke hadde prøvd før, som jeg ville teste ut. 

Mine favorittprodukter som jeg kjøpte fra Honest Kiss

Syns egentlig det er greit å kjøpe produkter jeg har brukt fra før på nett, for jeg vet jo hva jeg får. Ingen fare for å bestille feil farge, eller noe som ikke kler meg i det hele tatt. Måtte nesten fylle på lageret mitt av sminke mens jeg hadde muligheten. Dette er produkter jeg har brukt i mange år, som jeg sverger til!

Elizabeth Arden Standing Ovation Mascara

En mascara som alltid leverer! Jeg sverger til denne mascaraen, og syns alltid det er så morsomt når jeg går fra å bruke en annen til denne. For merker så utrolig forskjell! Den gir virkelig mine vipper et volum jeg ikke har fått med andre mascaraer. Noen liker mascarabørster som er små, jeg liker en stor børste, og det har denne mascaraen. Syns det gjør det mye enklere å fange alle vippene. Den gir meg lange vipper og volum, ja takk, begge deler! Merker og når jeg har brukt denne mascaraen over lengre tid, at vippene holder seg sunne og ikke tar skade av sminken.

Chanel Rouge Allure Velvet Lipstick

Denne leppestiften gir så utrolig fin og matt farge til leppene mine. Den er proppfull av fine pigmenter som gjør at fargen ser helt perfekt ut. Grunnen til at dette er en av mine favoritter er at den gir så god fuktighet, nesten som å bruke en leppepomade som fungerer som en leppestift. Har du forresten lyst til å vite hvordan du kan sminke deg til større lepper? Er ganske mange triks man kan gjøre med sminke! 

Jeg får så mange gode minner av å bruke denne leppestiften. Første gang jeg prøvde den var jeg på ferie I Hellas med to gode venninner av meg, hun ene hadde alltid denne på. Jeg brukte KUN lipgloss på denne tiden, og var ikke glad i leppestifter i det hele tatt! Men jeg måtte jo selvsagt prøve den, og jeg ble helt hooked! Så takk til deg Amalie som fikk meg til å gå fra lipgloss til leppestift! 

Masse sminke fra Honest Kiss

 

Estée Lauder’s Goddess Bronze Sun Powder

Det beste solpudderet som fins! Påfør dette solpudderet med en stor børste. Pudderet gir et utrolig natulig resultat, som om du har hatt en deilig dag i sola. Med dette solpudderet garanterer du deg en solbrun farge hele året! Var helt tom for solpudder så var utrolig praktisk å kunne få kjøpt inn noe jeg uansett skulle kjøpe, til nesten halv pris! Husk at når du velger solpudder må du velge riktig farge. En god regel er å aldri gå over to toner mørkere enn din egen hudtone. Velg heller den som er lysere om valget er mellom to forskjellige. For mørk farge i forhold til din egen, gir som regel et ganske uønsket resultat. Istedenfor å få et solbrunt og fint ansikt, vil gal farge få sminken til å se skitten ut.

Clarins Eyebrow Pencil 

Begynte å bruke denne øyenbrynspennen for to år siden, og siden det har den blitt min bestevenn. Fargen passer perfekt for meg, og spissen gjør det lett å farge øyenbrynene og få dem til å se ut som jeg vil. Ideell om du trenger en øyenbrynspenn for å fylle inn øyenbrynene. Virker veldig naturlig. Den andre siden av pennen har en børste som er perfekt å bruke til å forme og få brynene til å ligge som du ønsker.

Essie Nail Polish Russian Roulette

Alle elsker Essie, føler meg nesten som en klisje – men selvsagt elsker jeg og Essie sine neglelakker. De er jo bare best! Resultatet blir alltid feilfritt og holder lenge. Elsker fargen Russian Roulette. Er så klassisk rød farge som kler alle. Penselen du bruker for å påføre neglelakken er veldig tynn, det gjør det så mye lettere ta på neglelakken! Jeg må nesten alltid bruke en Q-tips etter jeg har tatt på neglelakk, for å fjerne rester av neglelakken rundt neglene. Men med denne neglelakken fra Essie så klarer jeg å ta på neglelakk uten å søle!

Produkter fra Honest Kiss som jeg ikke har prøvd tidligere

Er alltid gøy å prøve noe nytt, er det ikke det? Fant noen gode tilbud jeg ikke kunne motstå! 

Produkter fra Honest Kiss

Clarins Gentle Eye Make-up Remover

Jeg har ganske sensitive øyne og trenger en sminkefjerner som ikke får øynene til å svi som jeg har klødd dem med chilli på fingrene. En tidligere sminkefjerner jeg brukte ga meg alltid røde øyne som varte i minst en time. Skikkelig ubehagelig! Syns dessverre også at mange produkter skrive de er designet for sensitive øyner, uten å virke for meg. Er veldig kjedelig å kaste bort penger på denne måten. Derfor ble jeg glad og lettet når jeg prøvde denne. Fjernet all sminke som den skulle, og var ingen røde øyne etterpå. Lyst til å prøve den selv? Du kan kjøpe den på Honest Kiss! 

Clinique Stay Matte Foundation

Jeg var så uheldig å kjøpe en farge som ikke passet helt til min hudtone, min feil! Var litt for lys for meg, så den ble gitt til ei god venninne istedenfor. Hun ble veldig glad, og sa jeg måtte kjøpe feil sminke oftere! Hun sa den føltes deilig på huden, som et lett lag som glir inn. Den var ikke fet, og gikk helt i ett med huden hennes. Ifølge hjemmesiden til Honest Kiss skal denne foundation være god å bruke i varmen, altså den kan brukes selv om du svetter i sola eller på trening! 

Falske øyevipper fra Ardell

Jeg har ikke brukt disse ennå, men når jeg gjør skal jeg ta bilder og vise. Ikke prøvd falske øyevipper fra Ardell før, så det blir spennende. Skal på en bursdagsfest til helgen, så tror det er den perfekte anledningen for å pynte seg litt ekstra. Falske øyenvipper er ikke akkurat noe jeg bruker til daglig, men er gøy å ha liggende hjemme til når du vil se skikkelig fancy ut. 

Husker en gang jeg hadde falske øyenvipper på meg og på det ene øyet så falt vippen halvveis av. Jeg så helt skrekkelig ut! Men hadde ikke innsett det selv. Ei god venninne av meg kom hviskende og bare “eeehhh…. Tror du bør ta en titt på deg selv i speilet!” Heldigvis ikke mange som så det, kunne blitt ganske så flaut! Etter den gang kjøpte jeg meg et eget lim til falske øyenvipper. Sånn at jeg alltid var forberedt. Er ikke alltid så bra det limet som følger med. Vet ikke hvordan det er med disse vippene, men kommer nok til å fremdeles bruke limet jeg har fra før.