Sminkefeil og tabber

Her er mine topp 3 sminkefeil som veldig mange gjør!

Advarsel! Advarsel! Her kommer jeg til å snakke om mange synder og horrible handlinger! Se vekk om du ikke klarer tanken på disse grusomme tingene. Det verste innen sminke vil bli beskrevet. Har du vært skyldig i noen av disse sminke-syndene? Jeg har! Hvilken sminkefeil tror du jeg har begått? Er du klar? Du har blitt avdart! 

Verste sminkefeilen som finnes, glemme å fjerne sminken før man legger seg. 

Denne er skikkelig BAD, og det er ingen unnskyldninger! Om dere lurte, dette er sminke-synden jeg har begått. Jeg er skyldig! Dessverre må jeg innrømme å ha gjort dette mer enn en gang. Særlig om jeg har kommet hjem litt sent, og bare sovnet før jeg har fått gjort noe. Men har også skjedd at jeg har spist en god middag og sovnet på sofaen. Våkner opp midt på natten, og eneste jeg tenker er å kommer meg fra sofaen til sengen. I slike tilfeller kan jeg helt glemme å ta av meg sminken. Og jeg vet det er kjempe dårlig for huden, og kan skade masse. Dette er virkelig noe jeg må bli bedre på. Hvis jeg våkner midt på natten som det, må jeg tvinge meg til å ta av sminken. Kanskje jeg må henge opp sminkefjerner-skilt eller noe, haha! Heldigvis er ikke dette en daglig hendelse, men skjer likevel mer enn det burde.

En sminkefeil som er lett å fikse, men irriterende, er leppestift på tennene.

sminkefeil med leppestift

Denne feilen er lett å gjøre! Og jeg har 100% gjort den selv. Særlig om jeg tar på leppestiften uten å se meg selv i speilet, som man gjør i nød. Plutselig ser en venninne eller noen på deg, peker på tennene og gjør en bevegelse med fingeren. Ahhh, leppestift-tenner. Fantastisk! Heldigvis er denne veldig lett å rette opp, er bare å fjerne leppestiften fra tennene. Men er ikke gøy om det er noe som skjer konstant, og gjentagende. Da ville jeg nok ha byttet leppestift, eller lest mine tips for perfekte lepper her! Har du opplevd dette problemet ofte, kan det hende du har en litt rennende leppestift. God unnskyldning til å shoppe litt mer sminke! 

Det var ikke bare på 90-tallet! Fremdeles mange som velger feil foundation. 

Kanskje en av de vanligste sminkefeilene som finnes. Feil valg av foundation. Veldig mange ender opp med en for mørk foundation, i håp om å få et solbrunt utseende. Om du velger for mørk foundation ender du opp med hud og sminke som ser skitten ut. Når du skal velge riktig foundation er det viktig å velge en som er likest mulig din naturlige hudfarge. Den skal ikke være for mørk, men heller ikke mye lysere enn du er. Er som Gullhår og de tre bjørnene, du må finne det perfekte valget. Jeg bruker denne, liker at den kommer i mange forskjellige nyanser. For et solbrunt resultat, kan du heller påføre litt solpudder etter du har tatt på foundation. Husk å blande ut kantene av ansiktet, og ned til halsen. Du vil ikke ha en klar foundation linje. Skal du prøve foundation i butikken, anbefaler jeg å prøve den på kjevebeinet. Ikke hendene, som mange gjør. 

Unngå sminkefeil

Jeg vet hvilke sminkefeil jeg må bli flinkere til å unngå! 

Har du begått noen av disse sminkefeilene eller andre? Hadde vært kjempekult om du delte i kommentarfeltet! Jeg vedder på at det er så mange andre sminkefeil og tabber jeg har gjort, som jeg ikke kommer på nå. Det for bli til en annen gang for nå. Skal hvertfall bli flinkere på å alltid ta av meg sminken, og huske å sjekke tennene når jeg tar på leppestift!