Shopping med CouponTigers

CouponTigers – en shopoholikers bestevenn

Jeg er utrolig glad i shopping. Det er liksom noe som kribler i magen min når jeg tenker på å anskaffe meg noe nytt. Er det sommerfulger? En slags forelska følelse? Begjær..? Vel, jeg er ikke sikker, men følelsen er god. Når jeg oppdaget CouponTigers så ble denne følelsen noe jeg kunne kjenne oftere på. Jeg kunne tillate meg å shoppe oftere! Og følelsen av å faktisk bruke mindre penger, til tross for å shoppe oftere, er herlig.

En avhengighet som er vanskelig å bli kvitt

Dersom du er som meg… Shoppegal, haha. Så vet du at det ikke bare er å slutte med shopping. Jeg har selvsagt forsøkt å bruke mindre penger og ikke bli så fristet. Haha, altså det er en grunn til at russenavnet mitt var shopaholic. I’m guilty as charged. Men på grunn av min lille shopping-avhengighet, så ble jeg veldig glad når jeg oppdaget CouponTigers. Da kan jeg liksom tillate meg å shoppe så mye som jeg ønsker, uten å ende opp blakk, og heller ikke med dårlig samvittighet. Det gir meg en mulighet til å liksom shoppe når jeg vil uten å lide for det, økonomisk.

Shopping

Nye måter å shoppe på – veldig moderne

Jeg har egentlig alltid shoppet veldig mye på internett. Men bruk av gavekort er noe jeg har forbundet mye med bursdager, og at man blir låst til å handle en spesifikk plass. Helt ærlig ikke noe jeg har vært sånn superkeen på… Det som de gjør på CouponTigers er derimot at de har produkter fra utrolig mange merker. Med det så blir man ikke låst til å bare måtte handle én spesifikk ting. Det er et utrolig stort pluss for min del! I tillegg så blir jeg trukket en gang i måneden, og får et gavekort jeg kan bruke på produkter.

Skeptisk for nye metoder

Må innrømme at aller først, før jeg hadde prøvd det, så var jeg skeptisk. Jeg var liksom usikker på hvordan det kunne fungere så bra. Men jeg ble SÅ positivt overrasket. Jeg fikk den der gode kriblefølelsen igjen. Altså… Når jeg fikk en e-post om at gavekortet mitt fra CouponTigers var klart så ble jeg i ekstase. Jeg blir det fortsatt altså! Personlig så må jeg si at jeg syns denne måten å shoppe på er veldig moderne og jeg er utrolig fornøyd med den enkle prosessen. I tillegg, så er det alltid noe jeg har lyst på.

Overrasket over prisene til CouponTigers

En god mulighet til å prøve noe nytt med CouponTigers

Når man får så gode priser som man gjør på CouponTigers, så syns jeg det er en fantastisk unnskyldning for å teste nye ting. Og nettopp det er noe jeg elsker. Jeg syns det er gøy å teste nye produkter, og kanskje få nye favoritter. I tillegg så har jeg tenkt at det er jo genialt å kjøpe julegaver der. De har virkelig noe for enhver person siden de har så mye i forskjellige kategorier. Det gjør også at man kanskje kan bli fristet enda mer enn vanlig, når man plutselig ser noe man ikke hadde tenkt på, rett foran seg, til en sååå billig pris.

Priser som ga meg bakoversveis

Jeg er jo veldig vant med å shoppe. Det er ingen overraskelse for meg at enkelte produkter kan være stivere i prisen. Jeg bruker å tenke at man må betale for kvalitet, så jeg føler jo det er verdt det… Men selvfølgelig så svir det litt ekstra i lommeboka om jeg kjøper meg et par superdyre sko. Når jeg oppdaget at man kan få opptil 80% rabatt på CouponTigers, så fikk jeg helt seriøst bakoversveis. Det er jo så utrolig gode tilbud at man kan jo ikke takke nei til det. I tillegg kjente jeg igjen merker som jeg vanligvis føler det svir litt av å handle oss. Altså gode merker som jeg faktisk liker kjempegodt. Men som faktisk kan være litt dyre! For en glede.

Billige priser hos CouponTigers

Kanskje ikke noe for alle

Noe jeg forstår utrolig godt, er det at denne måten å shoppe på, som CouponTigers tilbyr, ikke er noe for alle. Det er jo et faktum at mange fortsatt foretrekker å gå i en fysisk butikk. Jeg liker begge deler… Men jeg må innrømme at jeg syns det er utrolig enkelt å bare gå rett på datamaskinen når det passer meg. Da er det enkelt å klikke hjem noe jeg liker og har lyst på. Noen ville kanskje si litt for enkelt, haha. Men ikke meg, shopoholikern.

Mine favoritter når det kommer til shopping

Det er alltid enklest å kjøpe noe man ikke trenger prøver størrelse på, dersom man skal nettshoppe. Derfor så shopper jeg som oftest produkter, tilbehør, eller ting, hos CouponTigers. I tillegg så er det jo supert å shoppe klær eller sko dersom man kjenner til merket og vet hvilke størrelser man bruker hos dem. Da er det liksom ingen fare for at det blir for lite eller for stort for eksempel. Jeg føler at det kan være enkelt å google seg fram til hvordan størrelsene til et merke er, fordi det alltid finnes masse tilbakemeldinger om dette på nettet. Det kan hjelpe på å vite om et par sko er små i størrelsen, eller motsatt. Spesielt om man vipper mellom to størrelser.

Produkter jeg bruker til daglig

Produkter til daglig bruk er noe jeg må gå til innkjøp av ofte. Jeg bruker de jo opp, og vil gjerne kjøpe inn nytt før jeg er helt tom, slik at jeg ikke må gå en dag uten. Dette gjelder spesielt produkter som for eksempel deodorant og ansiktskrem. Krise dersom jeg må gå en dag uten! På grunn av dette så er det virkelig så herlig å få så gode priser på CouponTigers. I tillegg så har jeg min favorittkrem til kroppen som jeg helst alltid vil ha tilgjengelig. Jeg er kanskje litt spesiell når det kommer til det, haha. Men mine favoritter kan jeg ikke bli tom for, da er det jo krise. Haha, dere vet hvordan det er…

Produkter

Livet blir enklere

Personlig så må jeg innrømme at mitt liv som shopoholiker ble mye enklere etter at jeg oppdaget CouponTigers og tjenestene de tilbyr. Jeg liker tanken på at det er en eller flere pakker på vei til meg i posten. Altså det er en så god følelse å komme hjem og se at det ligger en pakke og venter i postkassa, eller en hentelapp. Skikkelig bursdagsfølelse hver gang. Det er kanskje derfor jeg får den der gode kriblingen. Det minner meg om bursdag og jul? Det må jo være det. Jeg har alltid vært en sånn person som er glad i gaver, både gi og få. En venninne sa til meg at jeg må ha kjærlighetsspråket gaver. Jeg tror hun har helt rett, for å være ærlig.

Mine planer for shoppingen framover

Nå er jeg jo medlem hos CouponTigers, og mottar gavekort hver måned. Dette skal jeg bruke til min fordel utover høsten og sørge for at jeg får kjøpt inn alle årets julegaver til kjempefine priser. På toppen av alt så er det gode produkter. Produkter jeg kan være stolt av å gi bort. Gleder meg allerede til å se hvordan familien reagerer når de får noe såpass bra fra lille meg. Jeg er jo som tidligere veldig glad i å gi gaver også, så jeg skal virkelig prøve å finne den perfekte gaven til alle.

Julegaveshopping med CouponTigers

Oppdateringer på mine kjøp kommer

Jeg vet jo at dere som kommer inn her på bloggen liker å lese om det jeg skriver om. Eller det håper jeg i alle fall. Jeg tenkte at jeg kan oppdatere dere i løpet av tiden som går på kuppene jeg kommer til å gjøre på CouponTigers. Jeg vet jo allerede nå at det er utrolig mye jeg har lyst på… Jeg kommer nok til å shoppe en del utover høsten. Det er noe med mørketiden, haha. Jeg bruker den som unnskylding! Den gjør at jeg vil shoppe mer, og behøver mer små gleder. Det er kanskje en utrolig dårlig unnskyldning, jeg vet det. Men så lenge jeg får de gode prisene til CouponTigers så kan jeg faktisk tillate meg det. Heldigvis!

Et månedlig blogginnlegg med kjøp fra CouponTigers

Noe jeg skal teste, er at jeg tenker å samle mine månedlige kjøp fra CouponTigers i et eget blogginnlegg her på bloggen. Jeg tror det kunne vært veldig gøy å se hva jeg får hjem i postkassen hver måned. Det er i alle fall noe jeg har tenkt at hadde vært gøy å lese om! Jeg vil tro at mine reviews og ærlige meninger om produktene kan hjelpe dere også, eller hva? Det er i alle fall utrolig inspirerende for meg når jeg leser om andre sine meninger når det kommer til produkter. Det kan faktisk påvirke meg noe syyyykt. Haha, jeg er en av de som blir så utrolig lett påvirket. Men jeg lover selvsagt å bare si mine ærlige meninger! Slik som jeg alltid gjør. Gjerne gi meg tilbakemeldinger på hva dere tenker om idéen min. Gleder meg til min neste pakke kommer i posten!