Bergen er en vakker by! Jeg dro på helgetur og besøkte venner!

Noe jeg ikke har delt med dere før, er at jeg tidligere studerte 3 år i Bergen. Jeg forelsket meg helt i byen, og den morsomme dialekten! En ting alle bergensere liker å fortelle meg er hvorfor det regner så mye. Blir alltid fortalt at Gud elsker Bergen så mye, at han vasker byen hver dag”. Liker så godt å vandre rundt i de brosteinsbelagte gatene, shoppe litt og se meg rundt. Når jeg så den store blå steinen i sentrum kom alle minnene fra studietiden tilbake. Der møtte jeg også vennene mine denne helgen, og miniferien kunne starte!

Så gøy å besøke venner som jeg ikke hadde sett på en god stund! 

Først hadde vi en deilig lunch i sentrum, var så sulten at jeg hev innpå! Så ble det litt shopping på Galleriet på Torgallmenningen. Fikk kjøpt meg 3 nye topper og sminke jeg trengte. Likte særlig denne nye blushen jeg kjøpte, syns det var en så nydelig rosafarge. For gamle dagers skyld, tok vi oss alle en liten gåtur rundt Lille Lungegårdsvannet. Var så heldig med været gjennom hele helgen. Som nevnt er ikke det garantert i Bergen. Sol og opphold hele tiden. Ingenting er som Bergen om sommeren!

Bryggen i Bergen

Dagen etter lekte alle turist sammen med meg, og vi tok oss en tur opp Fløibanen. 

Er noen år siden jeg sist tok denne turen, faktisk kun kjørt opp med Fløybanen en gang. Utsikten når du kommer opp til Fløyen (320 meter over havet) er helt spektakulær. Var så koselig å stå der sammen med alle mine venner, og se over hele Bergen sentrum. Noe av det vakreste Norge har å by på. Om du besøker Bergen, er Fløibanen og Fløyen et absolutt must! Skulle ønske jeg kunne si jeg hadde vært på toppen av Ulriken, men så sprek er jeg ikke! Kanskje jeg får pakke med et par joggesko til neste besøk, og utfordre meg selv litt. 

Har jo tidligere skrevet om at jeg ønsker å bli bedre på regelmessig trening.

Bergen by

Denne miniferien var den perfekte pausen jeg trengte for å lade batteriene! 

Resten av besøket gikk til å slappe av og oppdatere hverandre om alt som har skjedd. Har jo vært over 2 år siden jeg har sett de fleste, og var mye å snakke om. Jeg var så heldig at jeg fikk bo hos ei venninne mens jeg var der. Kunne ha bodd på et hotell, men vi fikk jo så mye mer tid sammen da! Vi bablet og bablet om kveldene, helt til vi sovnet av det. 

Dette var akkurat den helgen jeg trengte. Avslappende, men følte likevel at jeg fikk opplevd mye. Var så koselig å vandre rundt og snakke om gode minner. Gleder meg allerede til neste gang jeg besøker Bergen. Samtidig så er det så mange andre byer i Norge jeg ikke har sett. Er du like glad i Bergen som jeg er? Hva er den perfekte byen for en liten miniferie i Norge?