Sommer mote

Tilbehøret du må ha i sommer – mine tips

Når det er sommer så elsker jeg å bytte ut tilbehøret mitt, og gjøre det mer passende til årstiden. Jeg har oppdatert meg på hva som er trendy, og hva JEG elsker å ha med meg rundt! Jeg har laget en liten kollasj som dere kan finne inspirasjon fra. 

Mønster = sommer

Noe man kan merke i motebildet med en gang sommeren melder sin ankomst er at det blir mye mer farger og mønster. Ja, det blir mye mer liv. Om man ikke vil bytte ut hele sin garderobe kan man fint sprite opp antrekket sitt med fint og sommerlig tilbehør. Et par solbriller er essensielt i garderoben! Enten du tar de på deg, går med de på hodet eller har de med i vesken. Det er så mange stiler som finnes at alle kan finne noe som passer dem. Jeg personlig elsker et par stooore solbriller som beskytter øynene mine samtidig som jeg ser trendy ut. Det viktigste tilbehøret for meg.

Sommer tilbehør

Strandmote

Endelig er det mulighet for å bruke badetøy hele sommeren lang, og jeg bruker faktisk å bruke mine badedrakter som topp også, enten til en røff denimshorts eller et luftig skjørt, noe som gjør alt så mye enklere, og perfekt for sesongen. I tillegg så vil det du bruker til, avgjøre om det blir en mer hverdagslig look, eller om du er klar for en strandfest. Jeg får mye inspirasjon av å lese på Minmote, der de alltid oppdaterer om de nyeste trendene. 

Fyll opp strandveska

Jeg elsker å bruke stråvesker så lenge sola stikker fram, så du ser meg med tidenes sommer-tilbehør fra mai til september. Jeg har alltid med meg et par store solbriller og en fin håndduk. Med denne så kan jeg og venninnene mine sette oss ned enten i parken eller på stranden. Jeg føler meg beredt for alt når jeg har denne vesken med meg… Jeg har plass til alt jeg vil ha med meg! Enten det er et tilbehør til antrekket mitt, eller om det er en liten boks med vannmelon eller jordbær. 

Lek deg med farger i sommer

Det beste med sommeren er at det nesten er som et frikort for å prøve nye ting når det kommer til mote og trender. Du kommer unna med de mest skrikende fargene og de mest iøynefallende mønstrene, noe som jeg elsker. Jeg vil ikke ha noe kjedelig antrekk når sommeren er her! Det skal sprites opp med detaljer, og det kan ikke bli for mye! Vil du lese enda mer om mine tanker om sommermoten i år, så kan du trykke HER

Jeg tenker at jeg skal sprite opp mine kjedelige antrekk jeg har brukt året rundt, med fargerikt tilbehør! Alt fra en liten gul veske til rosa leppestift eller et blomstrete hårbånd, eller et par sko som stikker seg ut fra mengden. I tillegg til det vil jeg kjøpe meg et par fargerike kjoler, men for å ikke blakke meg helt, så kommer jeg nok til å satse mest på tilbehørsfronten. Både billig og fint! 

Så bli med meg på å leke med tilbehør og farger i sommer