Michael Ginnerskov Jensen vil endre måten vi shopper på

Jeg er en klassisk jente som elsker shopping… Det vet dere allerede! Så når jeg fikk høre at det var en mann som heter Michael Ginnerskov Jensen som vil endre måten vi shopper på, så ble jeg interessert. Jeg måtte finne ut av hva denne “nye” måten å shoppe på, går ut på. Jeg skal dele mine funn med dere.

En nettbutikk med medlemskap

Det første jeg la merke til når jeg begynte undersøke hva den “nye” måten å shoppe på går ut på… Det var at på nettsiden til Michael Ginnerskov Jensen, så har han en eksklusiv klubb. I denne klubben får medlemmer ekstra gode tilbud. Hmmm, spennende! Jeg la merke til at som medlem i klubben er det sånn at man får eksklusiv tilgang til visse produkter. Det er produkter fra kjente merker, av veldig god kvalitet. Alt fra skjønnhet til mote. Dette måtte jeg naturligvis undersøke nærmere.

Hva går medlemskapet ut på?

Å bli medlem i en klubb virker enkelt nok. Jeg lurte på hva som kreves av meg som klubbmedlem, dersom jeg skulle ville være det. Etter litt research fant jeg ut hva Michael Ginnerskov Jensen krever av sine medlemmer. Det som skjer om du blir medlem er at du trekkes automatisk 395 kr, hver måned. De pengene får du som et gavekort, til å handle i nettbutikken. Det virker jo veldig bra spør du meg…

Shoppe hos Michael Ginnerskov Jensen

Ingen bindingstid er et stort pluss

Jeg la merke til at i denne såkalte klubben så er det ingen bindingstid. Det er et stort pluss for min del, og noe jeg tror kan være veldig positivt for andre forbrukere også. Jeg blir alltid litt negativt innstilt når jeg må “låses” til noe, så jeg er glad for å høre at det ikke er tilfelle når det kommer til Michael Ginnerskov Jensen sitt konsept. Denne nye metoden å shoppe på kan faktisk passe meg utmerket.

Michael Ginnerskov Jensen sin idé kan forandre min shoppingrytme

Hvis jeg er medlem i klubben til nettbutikken, og får et gavekort jeg kan bruke hver måned… Da vil jeg tro at min shoppingrytme vil endres ganske mye. Da vil jeg unngå spontankjøp, noe som er supert! Jeg kan heller gjøre gode kupp på nettsiden, og få produkter av god kvalitet rett hjem. Det er faktisk forsket på at det å storhandle færre ganger, istendenfor å småkjøpe, kan gjøre at man sparer mye penger. Det er noe jeg liker tanken på!

Online shopping

Man kan tillate seg selv å bruke de pengene som er satt av

Det jeg liker best med hele konseptet til Michael Ginnerskov Jensen er det at siden man blir trukket automatisk, og får et gavekort, så har man en god unnskyldning for å bruke pengene på noe man ønsker seg. Jeg er glad for at nettbutikken har så godt utvalg, fordi jeg da kan se hva jeg vil ha eller behøver akkurat den måneden. Og dersom jeg ikke behøver noe, så kan jeg bare spare på gavekortet. Jeg liker denne idéen, og jeg tror denne måten å shoppe på blir det nye. Det passer i alle fall meg veldig bra.