Mote etter ukedagene

Jeg kler meg etter hvordan ukedagene føles!

Det høres kanskje rart ut, men for meg føles ukedagene forskjellige. Mandag vs. fredag for eksempel, kan ikke sammenlignes. Dere forstår sikkert hva jeg mener. Så tenkte på det. Noen kler seg jo faktisk etter hvordan man føler seg. Og det gjør jo jeg og til en viss grad. Føler jeg meg litt lei eller stresset, kler jeg meg ikke i kjole og hæler som oftest. Da blir det som regel en stor t-skjorte og joggebukser. Så her er hvordan jeg ville ha kledd meg, om jeg var en ukedag

Mandag er den vanskeligste av ukedagene for å kle seg moteriktig. 

Første av ukedagene er tøff

Mandag er lett å beskrive. Når jeg våkner opp hver mandag, tenker jeg kun en ting. Hvordan kan jeg kle meg lettest mulig. Fort og raskt. Orker ikke styre noe. Vil bare ta på meg hva enn som er nærmest og så kommer meg på jobb i tide. Jeg burde kanskje bruke noe litt mer moteriktig, syns det var så kule trender jeg skrev om her for eksempel. Neida, antrekket som beskriver mandag er et langt skjørt som passer til alt. En eller annen t-skjorte som jeg lett kan knytte opp, eller ha under skjørtet. Tilbehør blir en stor veske, slik at jeg kan hive alt jeg trenger oppi. Til smykker blir det en ring eller noe som er enkelt å ta på. Ingen kompliserte låser på en mandag! Ellers blir det ballerinasko på beina, ingen hæl takk! 

Første av ukedagenes antrekk er valgt! Det kan bare gå oppover nå? Sant?

Ukedagene går lettere, tirsdagen er her! 

Når tirsdagen kommer, har jeg ofte endelig innsett at uken har startet. Derfor blir antrekket litt mer finpusset denne dagen. Fargene passer mer sammen, formen og siluetten er på plass. Ting stemmer liksom litt bedre. Vesken er kanskje byttet ut og gjort klar kvelden før. Den har og blitt erstattet med en litt mindre veske, som fremdeles har plass til alt det nødvendige. Forskjellen er at tingene må plasseres og omrokkeres i denne vesken, ikke bare slenges oppi. Dette er derfor en veske for de tidlige ukedagene, men ikke den første. Elsker forresten denne vesken, bruken den så mye!

Midt i uken, onsdag er nok den dagen jeg kler meg finest, faktisk!

Av jobbdagene er nok onsdag og torsdag de dagene jeg kler meg finest! Her har jeg virkelig våknet opp, kommer meg inn i jobbuken og har ting på stell! Antrekket mitt matcher. Jeg tenker ikke bare at det skal være komfortabelt når jeg kler meg på morgenen. På onsdager møter jeg som oftes venner etter jobb, for en middag eller kaffe. Så da syns jeg det er greit å ha et antrekk som passer til både kontoret og når jeg er ferdig på jobb. Et antrekk som kan brukes med og uten en fin cardigan er perfekt da, for er så enkelt å pynte opp og ned. 

Nå er det endelig snart fredag! Jeg digger torsdagen, så nært helga! 

Stilig og fin, haha! Her har energien begynt å dale litt, jeg lengter etter fredag og helg. Men jeg klarer som regel å kle meg ganske smart på torsdager. Vet jeg skal slappe av når jeg kommer hjem, så kan kle meg kun for jobb. Vet at om jeg har på meg noe som strammer eller lignende, kan jeg hive det av meg når jeg kommer hjem. Snart fredag, den beste av ukedagene

Endelig fredag og endelig helg! En dag full av glede og farger! 

Beste av ukedagene

Endelig fredag og snart helg! TGIF! Er ofte trøtt etter uken på fredager. Men det er fredag, jeg er glad som en fugl. Liker å bruke mer farger på fredager, tror jeg har gjort det ubevisst, men tenkte over det før jeg skrev dette. Så på bilder av antrekkene mine, og var mye mer farger på fredager enn andre ukedager! Rart og morsomt å tenke over! 

Om helgen er jeg enten lat eller skikkelig glamorøs, det finnes ikke en mellomting! 

Kommer helt an på hva jeg skal gjøre gjennom helgen. Skal jeg slappe av på sofaen blir det joggebukser og en oversized t-skjorte. Skal jeg ut blir det kjole og hæler. De kjedelige ukedagene er ferdige! Nå er det fest og stil som gjelder!

Hva jeg lærte av å reflektere over antrekkene jeg bruker gjennom ukedagene

Syns det var morsomt å reflektere over hvordan jeg kler meg i forhold til hvilken dag det er. Er det noe du har tenkt over? Kler du deg forskjellig fra dag til dag? Nå som jeg er blitt litt mer bevisst over hvordan jeg kler meg, har jeg funnet noen tips. Skal prøve å finne et antrekk til mandag på søndagen. På denne måten har jeg alt klart når jeg våkner. Mindre stress, og sikkert et bedre antrekk enn jeg klarer halvvåken på mandag morgen.