Sommermote 2020

Hva er den kuleste sommermoten i år? Les de beste tipsene!

Nå som sommeren er her, tenkte det var en fin tid til å skrive om sommermoten 2020! Personlig bruker jeg som regel det jeg liker selv. Antrekk jeg føler vel i, og jeg syns ser bra ut. Men selvsagt blir man påvirket av motebilde. Og er jo gøy å blande sin personlige stil, med det som er på moten. Noe jeg liker når jeg har sett på året mote, er hvor mye mer miljøfokusert mote har blitt. Det er hvertfall en positiv ting å ta med seg.

Sommermoten 2020

I følge sommermoten skal shortsen være kort, kort og mer kort! 

Mitt favorittplagg til sommeren har alltid vært shorts, lange eller korte. Men i år er det altså korte shorts som gjelder! Jeg liker å bruke korte shorts med en lang topp eller skjorte som dekker litt. Syns dette gir litt balanse til antrekket mitt. En av mine favoritttrender i år er høyt liv. Shorts og skjørt med høyt liv, og en fin topp. Har faktisk nesten ikke hatt på meg annet denne sommeren. Liker kombinasjonen av korte shorts med høyt liv, det virker så forlengende på beina. 

For å gjøre shortsen ekstra stilig, bruk den sammen med en stor blazer. Det er den nye super stilige trenden i år. Elsker denne kombinasjonen! Når dagene har vært litt kaldere, har jeg hatt fine strømpebukser på, under shortsen. Syns du det er vanskelig å finne fine strømpebukser, jeg kjøper min herfra

En av de morsomste sommermotene i år er polkaprikker! De gir liv til ethvert antrekk! 

Ingenting gir mer liv til sommermoten enn polkaprikker! Syns særlig det passer til vide skjørt og kjoler. Plagg som får prikkene til å flyte i sommervinden. En annen sommermote i år er høy splitt. Kombinasjonen av skjørt med høy splitt sammen med polkadotter, vil være den ultimate sommermoten i år. For et ekstra morsomt og herlig antrekk, bruk forskjellige farger som matcher hverandre. Antrekkene kan ha polkaprikker av forskjellige størrelser, for å få en super trendy sommerstil! Polkaprikker on fleek, haha! 

Endelig er sommermoten her

Vest er best! Ingen protest! Vest er tilbake som årets sommermote!

Dette syns jeg var gøy å lese! Vesten er nok mer synonymt med 60 og 70-tallet. Hadde ikke sett for meg dette som sommermoten for 2020. Men her er vi! Noe du vil se mye av gjennom denne sommeren er strikket vester. Syns det ser utrolig kult med en lett topp under. Eventuelt en fin hvit skjorte, eller en fin BH under en lukket vest. Kle antrekket opp og ned med en sommerlig vest. Kan brukes for å fremheve midjen eller ha den hengende løs, for en hverdagslig stil. 

Neon er jo og på moten i år. Om du ønsker å skikkelig krydre opp stilen din kan du prøve en vest i neonfarger! Så kan du heller ha svake eller jordnære farger til resten av antrekket. Gleder du deg heller mer til høsten? Lei av neon og polkaprikker? Da kan du lese om årets høstmote her!