Gleder meg til høstmoten

Høstmoten for 2020 er noe for seg selv! Er du klar?

Sakte men sikkert går de varmere dagene over til kaldere. Høsten kommer til å komme, enten vi vil eller ei. Årets sommermote var jo så sykt stilig, er utrolig glad i sommeren. Syns som oftest det er veldig kjipt når sesongen skifter. Men heldigvis er det noe gøy som kommer ut av det, høstmoten! Er alltid mye gøy mote som kommer til høsten. Forbinder høstmoten med stilige, jordnære farger som sklir inn med naturen. Vi har flyttet oss fra sommerens neonfarger, nå er det naturlig skjønnhet og mote som teller. 

Høstmoten 2020

Kordflyel tar over høstmoten i år! Kommer du til å kaste deg på trenden?

Det deilige materialet, kordfløyel, er tilbake på moten! “Endelig!” sier noen, “huh?” sier andre. Du vil se mye kordfløyel i butikkene denne høsten. Skjørt, bukser, jakker og til og med kjoler av kordfløyel tar høstmoten med storm. Har ikke så mye kordfløyel i skapet mitt. Tenkte at det må jeg jo gjøre noe med. Ønsker meg hvertfall et antrekk av kordfløyel. Fant noen bukser her jeg syns var megakule. Syns disse buksene er definisjonen av høstmote

Leggings gjør comeback! Er du klar for leggings denne høsten?

Kan nesten ikke tro det, men leggings er tilbake som høstmote! De positive tingene med leggings er hvor komfortable de er. Er ikke mange andre moteplagg man kan si det samme om. I år skal leggings matches med store, oversized t-skjorter, gensere og jakker. Ønsker du å være helt inn i år? Match leggings med en stor, nesten fotsid frakk. For en perfekt finish til antrekket, ta på et par fine pumps eller boots. 

Gi deg selv en moteriktig finish denne sesongen! Bruk fjær! 

Personlig var nok dette den trenden jeg ble mest overrasket over! Jeg har kanskje aldri tenkt på fjær som særlig.. Stilig? Men der har jeg tatt feil! Etter jeg brukte litt tid på å søke meg rundt, fant jeg mye kult! Ser så stilig ut å bruke fjær for eksempel på en veske, hengende til siden. Som en smart liten detalj på genseren eller buksen din. Hvis du vil ta det helt ut, hvorfor ikke slenge en trendy boa over din frakk? Dette kan jo ofte være en mørk sesong, så hvorfor ikke lyse opp høsten på denne måten! Morsomt og trendy! 

Fjær er en del av høstmoten

Bruk et belte for å markere midjen! Den mest praktiske trenden fra høstmoten i år!

Jeg elsker belter! De kan brukes til så mye forskjellig. Men i år skal de brukes for å markere midjen. Jeans med høy midje blir enda mer stilige med et trendy belte. Om det ikke er for kaldt ute, kan kombinasjonen av shorts, belte og strømpebukse passe perfekt. Nå er det ikke bare små belter som gjelder, men de store har kommer tilbake. Tykke belter med store beltespenner. Dette er en trend jeg kommer til å kaste meg på. Har allerede sett meg ut to belter som skal bli bestilt snart. 

Hvilke høstmoter gleder du deg mest over? 

Merker det kribler litt og jeg gleder meg litt mer til høsten når jeg leser om årets høstmote. Syns det var mye forskjellig og morsomme stiler. Det jeg liker godt, er at alle de nye trendene er lette å kombinere. Kommer nok ikke til å kjøpe en fjærboa, men kan se for meg en liten fjær festet på siden av vesken min.