90-tallet rocker

De beste tipsene for en trendy look rett fra 90-tallet!

90-tallet har være tilbake i motebildet en god stund nå, og jeg blir ikke lei av trenden! Så utrolig mange gøye, morsomme og fargerike antrekk! Når jeg tenker på denne stilen ser jeg for meg filmen “Clueless”. De absurd moteriktige jentene som vandret gjennom skolen som de var modeller. Pastell, små cardigans og korte rutete skjørt. Eller Spice Girls, med platåsko som hevet deg over alle andre. Girl Power! Ingenting var kulere enn hårfrisyren til Rachel fra Friends. Jeans var ikke verdt noe, om de ikke var Miss Sixty. Altså, 90-tallet var noe for seg selv! Gøy det er tilbake! 

stil fra 90-tallet

Snekkerbukse er tilbake! Og den er like kul i dag som på 90-tallet

Snekkerbukse, eller helst snekkerbukseshort er sterkere tilbake på moten enn noen gang. Og det er lett å forstå hvorfor. Ikke bare er de kjempe komfortable å ha på, med de passer sammen med nesten alt. Derfor er buksene så enkle å bare kaste på seg på morgenen. “Hva skal jeg ha på meg i dag?” Åja! Den gode gamle snekkerbuksa!” Vil du gi deg selv og snekkerbuksen enda mer 90-tallsstil? Knytt en rutete skjorte rundt midjen. Praktisk er det og. Dongeri og rutete skjorte! Da representerer du 90-tallet

How low can you go? Dongeribuksen skal være lave! Og da snakker vi laaave!

Er det noe jeg ikke savner fra denne stilen, er det bukser som er så lave på midjen at du nesten ikke kan bøye deg ned. Det var jo ikke grenser for hvor lave de skulle være! Nei takk, ikke for meg! I tillegg skulle de ha sleng, lave busker som flagrer i vinden over platåskoene. Om dette ikke er nok 90-tallet for deg, fest buksen med et bredt belte med nagler. IT-jenta skulle ikke bare ha de lave buksene, platåsko og sleng… noe mangler. Magetoppen! Hele magen skulle vises, og dette var helt naturlig. Du kan jo matche magetoppen med det perfekte tilbehøret for sommeren, se her! 

Smykket som klyper deg i halsen og irriterer som bare det, et must på 90-tallet

Chokers er tilbake i butikken, akkurat som de aldri forlot. Har du kjøpt deg en choker det siste året? Da er du ikke alene! Så mange har kastet seg på denne bølgen igjen, inkludert meg selv! Ja, de er irriterende og ser kanskje litt barnslige ut, men noen er faktisk veldig fine. Jeg har kjøpt meg noen i fløyel, med en fin stein i midten. Kjøpte dem faktisk fra denne siden! Anbefales. Er kanskje ikke så veldig glad i akkurat denne stilen. Men siden jeg er ganske så nostalgisk over 90-tallet, var det for fristende! 

Choker fra 90-tallet

Syns det er så gøy denne trenden er tilbake! Hva er dine favoritter? 

Personlig savner jeg min kjære Furby, som sitter et sted på loftet. Er så mange gode minner fra 90-tallet, ikke bare klær og mote. Har du noen favoritter som jeg ikke har nevnt her? Da må du skrive det i kommentarfeltet! Trappetroll, pogs, lavalamper og Tamagotchi! Haha, kommer på så mye nå, tror nesten jeg må skrive enda et blogginnlegg om dette. Kanskje jeg skal hente Furby ned fra loftet?