Fine klær og blazere

Blazer – plagget som passer til alt! Mine tips

Blazer er et plagg som jeg alltid har elsket, helt siden den entret motebildet for fullt. Etter min mening så er det et plagg som passer til alle antrekk (kanskje ikke på trening, hehe), og jeg tenkte dele noen stylingtips med dere. Jeg har utrolig mange forskjellige blazere selv… Både oversized og mer ettersittende, men det er ikke et must at du har det. Målet er at dere kan ville bruke plagget like mye som meg – om dere ikke allerede gjør det. 

Skap det perfekte arbeidsantrekket

Den første plassen det er perfekt å gå med blazer, er på jobb. Det kan piffe opp ethvert basic antrekk og få deg til å se hakket mer profesjonell ut. Jeg liker å bruke en ensfarget en om jeg har mønster på overdelen eller buksene mine. Jeg bruker ofte en med mønster om jeg for eksempel har på meg et helsvart antrekk. 

Hverdagslig blazer

Jeg får ofte komplimenter fra kollegaene mine på at jeg alltid ser så profesjonell og fin ut. Jeg blir så glad av det! Jeg har som oftest veldig enkle antrekk… Men jeg bruker stort sett en eller annen blazer over. Enten jeg går med svarte bukser og en enkel basic t-skjorte, eller om jeg har på meg en finere kjole for å pynte meg litt ekstra. 

Jeg har laget en morsom post om hvordan jeg skulle kledd meg om jeg hadde kledd meg etter hvordan ukedagene føles… Les den HER om dere vil det. 

Pyntet blazer til fest

En annen anledning hvor blazeren er super, er om du skal på fest, eller en finere middag. Da pynter man seg jo gjerne litt ekstra, ordner håret, kombinerer med noen fine øredobber eller smykker, og tar på seg et pyntet par sko. Dette er med på å pynte opp blazeren, og gjør også at antrekket blir mer gjennomført. 

Er det sommer så går jeg gjerne uten strømpebukse og tar et fint skjørt og en lett og tynn topp under, helst en med spaghettistropper. I tillegg er det ingen skam å ta den av seg om du blir varm. Er det vinter så kan jeg enten kombinere den med et par fine bukser eller så tar jeg et par tykkere strømpebukser under skjørtet eller kjolen min. Alltid med en blazer, som pynter opp.

Oversized blazer

Uanstrengt hverdagslook med blazer

Siste tips jeg har til dere er enkelt og greit at blazeren passer bra til hverdag også. Spesielt til hverdags er jeg glad i å bruke en oversized type, sånn at jeg kan bruke den til alt. På høsten og vinteren elsker jeg å bruke en pologenser slik at den høye halsen stikker litt opp… Det setter prikken over i-en. På sommeren er jeg glad i å ta en vanlig basic t-skjorte under, slik at jeg enkelt kan ta den av meg om det blir for varmt. Jeg finner ofte mange tips til styling hos Elle, og de har en fin guide om dere vil se på enda mer.

Min favoritt til alle anledninger

Som jeg tidligere nevnte så er det ingen tvil om at dette er mitt favorittplagg. Jeg kunne sikkert kombinert det plagget med alle antrekk jeg har i garderoben min. Men jeg er jo en fanatiker på akkurat dette! Om du for eksempel bare har én enkel blazer, enten den er svart eller mønstret, så håper jeg du fikk noen idéer til hvordan du kan bruke den.