Tone Damlie venter barn

Tone Damli er gravid med sitt andre barn! Blir det jente eller gutt?

Tone Damli venter sitt andre barn, og spennende tider er i vente for den kjente moren. Hun fikk sitt første barn i 2014 sammen med sin samboer, Markus Foss. Datteren Billie er nå 6 år og skal snart bli storesøster. I lengre tid har Tone Damli uttrykket at hun ønsker seg en enda større familie, og at Billie nå er i riktig alder for å få en søster eller bror. Tidligere i vår, 30 april, avslørte Tone at hun var gravid igjen. Denne glad-nyheten ble fortalt gjennom en Instagram video med Billie og Markus. Kjønnet til det andre barnet ble også nettopp avslørt via Instagram. 

Tone Damli avslørte via Instagram om det blir gutt eller jente!  

Mandag, den 6. Juli, delte Tone en video på Instagram. Denne videoen er nå sett over 174,516 ganger! Den utrolig søte videoen er av datteren. Lille Billie sier stolt at hun skal bli storesøster til en gutt! “Blir det gøy” og “har mamma fått stor mage” spør popstjernen. “Ja!” får hun tilbake som svar til begge spørsmålene. En slik gladnyhet trenger man nå, tenker jeg. Tone Damli har tidligere beskrevet det å få datteren, Billie, som en hendelse som forandret alt. Måten man lever på og føler. Jeg leste at hun sa hun hadde blitt mer følsom av det å få barn, samtidig som det markerer det som er viktig i livet. 

Tone Damli er gravid

Hvordan har graviditeten gått for Tone Damli

instagram gjorde Tone Damli det klart at hun har følt seg som en annen person gjennom graviditeten. “Du kan kalle meg hormonella” skrev hun. Hun beskriver seg selv som krevende for tiden. Og hvem kan klandre henne? Graviditet kan snu den mest logiske kvinnen opp ned! Det skjedde med ei god venninne av meg, i en lang periode gikk hun fra å le til å grine på et sekund. Lese at hun sa hennes første fødsel var det absolutt vondeste hun hadde vært med på, men at hun i ettertid følte seg god. Så vi får håpe den andre fødselen går lettere for seg. Har ofte hørt av venner og familie at den første fødselen er den vondeste, og så går det “lettere”. Om man kan bruke det ordet når man snakker om å føde et menneske. 

Kan nesten virke som det er en liten babyboom i kjendisverdenen. Er ikke lang tid siden jeg skrev om Gigi Hadid som også venter barn sammen med Zayn Malik.

Tone Damli venter en gutt

Lykke til med fødselen! 

Til slutt vil jeg ønske Tone Damli lykke til med fødselen! For en kjærlig familie det virker som, og det er så herlig å se at de skal få et nytt tilskudd! Som ei jente som liker musikken til Tone, håper jeg dette ikke er slutten på musikken. Med så mye som skjer i det personlige livet hennes, er det lett å forstå om hun vil trenge og ønske en (lang) pause fra musikken. Min venninne som fikk barn for to år siden sa hun var helt utkjørt etter graviditeten. Noe som virker som det mest forståelige i verden. Alle nybakte mødre (og fedre) trenger en lang, lang ferie om du spør meg! I mellomtiden får jeg høre på “Butterfly” mens jeg gleder meg til fremtidige hits.