Khloe er forelska igjen

Khloe og Tristan har funnet tilbake til hverandre igjen!

Jeg er vel ikke den eneste som har fått med meg at Khloe og Tristan har funnet tilbake til hverandre og er sammen igjen! Jeg ble sååå overrasket. Kan på samme tid ikke si at det er utypisk for Kardashian-klanen. Jeg har selvsagt dykket inn i den siste sladderen rundt dette. Jeg vil oppdatere dere, sånn at dere også får med dere siste nytt! 

Kjernefamilien tilbake

Det første som slo meg er at det er så utrolig fantastisk at True skal få ha to foreldre som bor sammen igjen! Altså at kjernefamilien er tilbake. Dette lukker heller ikke døra for at de får enda et barn, og utvider familien… Men la oss håpe de venter litt. Vi husker alle hva som skjedde sist graviditet. Den ultimate utroskaps-skandalen. Stakkars Khloe! 

Men helt ærlig, finnes det noe bedre enn å slippe dramaet med at dine foreldre ikke bor sammen? Er så glad for lille True sin del. Hun er jo bare 2 år… Det kan jo hende at hun ikke engang kommer til å huske at sine foreldre ikke var sammen en periode i livet hennes. La oss håpe det!

Khloe og Tristans hender

Turbulent forhold

Forholdet til Khloe og Tristan har jo vært relativt turbulent. Det at de er sammen igjen kan jo forsåvidt by på problemer, men la oss håpe at de er sammen for godt. Det hele startet i 2016… Til tross for at de har både vært av og på, og hatt en ganske turbulent fortid med utroskap og skandaler – alt selvfølgelig fullstendig dekket av Keeping Up With The Kardashians, og andre medier, så har de mye historie. La oss håpe at de er sterkere nå enn de var når alt foregikk! Og ikke minst at de har klart og komme seg videre. At de nå er sammen for å bli. 

Forhold på TV 

Det at deres forhold hele tiden har vært på Keeping Up With The Kardashians, kan jo ha gjort at det har vært vanskelig for Khloe og Tristan og få forholdet til å funke. Jeg hadde blitt gal om mine søstre skulle offentlig si masse dritt om den jeg var sammen med! OG at mange millioner skulle sett det. Det kan vel ødelegge utrolig mye. I tillegg til at alle står og venter på hvordan du reagerer på ting som skjer, og underholdes av ditt personlige drama. Men på samme tid har Khloe valgt et liv i rampelyset, og kunne ha trukket seg tilbake om hun hadde ønsket det. Jeg har forresten funnet en genial måte å få masse gøy underholdning, les om det HER

Khloe og Tristan

Inn i varmen igjen

Det kan virke som Tristan er tatt inn i varmen igjen av familien til Khloe, og at de sammen står sterkere enn noen sinne. Det at han var sett på flere familiearrangementer sier så mye! I tillegg til at Khloe feiret 4th of July med han... Jeg tror at vi har et nytt power couple igjen! De er absolutt sammen, selv om ingenting er 100% bekreftet enda. Men dere kjenner meg, hehe. Jeg vil gi dere all kjendissladder så fort jeg har den. Så ja, jeg oppdatere om jeg finner ut noe mer og om det er noe nytt om situasjonen dere må vite. Det var i alle fall gode nyheter for min del!