gravid mage

Gigi Hadid er ikke bare supermodell – men gravid!

Den store nyheten om at supermodellen Gigi Hadid er gravid, er noe som alle prater om! Og dere kjenner meg, som ikke får nok av kjendisverden… Jeg ble selvsagt såååå overrasket og glad for den nyheten. Jeg har gjort meg opp noen tanker om graviditeten. Jeg tenkte jeg skulle dele de med dere i fall dere ikke har fått med dere den store nyheten! 

En stor overraskelse at hun er gravid

Gigi er bare 25 år gammel. Vi har sett henne i modellverden de siste 7 årene, og hun har gått for noen av verdens største merker og vært ambassadør for flere også. Hun har virkelig hatt stor suksess. Akkurat som resten av familien hennes. De er en gjeng modeller, så pene! Men det er nettopp på grunn av hennes unge alder og at hun er en så suksessfull modell, at jeg ble så utrolig overrasket når jeg fikk høre at hun er gravid. 

Gigi gravid

Tilbake med Zayn Malik

Etter et av-og-på forhold med Zayn Malik, så er de nå sammen, og Gigi er gravid. La oss håpe at de holder sammen for godt nå. De ble først sett sammen i 2015, men ville ikke avsløre om de var sammen eller ikke før i 2016 på våren. Og hvilket par de var! Hele verden elsket modellen og sangstjerna, som begge er veldig pene å se på. Deres baby kommer nok til å bli kjempesøt. 

I første omgang gjorde de det slutt i 2018, men et halvt år etter var de offentlig sammen igjen. Etter mine spekulasjoner vil det si at de egentlig bare trengte en liten pause. De var sikkert veldig raskt tilbake til hverandre igjen. Det kan ikke være lett å skulle finne ut av forholdet sitt med paparazzis rundt hvert hjørne. 

Januar 2019 brakte igjen rykter om at de hadde gått hver til sitt, men 1 år senere hadde de funnet tilbake til hverandre… Og i april 2020 så kom de ut med den gledelige nyheten om at supermodellen Gigi er gravid, og har Zayn sin baby i magen. Og hvilken nyhet å slippe! 

gravid balonger

Støtte fra andre kjendiser om graviditeten

De har fått stort sett bare gode og positive tilbakemeldinger. Både andre kjendiser i bransjen, og deres fans på sosiale medier, er i gledesrus! Det var blant annet på Jimmy Fallon at modellen bekreftet graviditeten selv. Hun avslørte at de begge er kjempeglade, og takknemlig for all støtte.

Mine tanker om at hun er gravid

Jeg ble jo som dere nå vet veldig overrasket over å høre at Gigi er gravid, og jeg kunne ikke unngå å tenke at “hva skal skje med en av verdens største modeller?”. Men det at hun skal få barn betyr jo ikke at hun ikke kan jobbe som modell, da får hun derimot bare andre jobber. Litt som det med at Tone Damli er gravid, det betyr jo ikke at hun ikke kan synge. Så jeg er sikker på at vi ikke har sett det siste av Gigi og hennes modellkariere, men tviler ikke på at vi ser henne i en gravid-kampanje eller to de neste månedene. 

Sender alle gode tanker til Gigi og Zayn, og ønsker lykke til med graviditeten!