Tanker om livet

Mine tanker om hvordan livet vil utvikle seg – i denne perioden

Jeg er så utrolig tankefull i det siste. Full av tanker om hvordan livet mitt vil utvikle seg… Og hvordan verden generelt utvikler seg i disse dager. Etter den store pandemien traff verden har jeg tatt meg selv i å ha mye mer alvorlige tanker enn tidligere. Det fikk meg til å stoppe opp et øyeblikk og virkelig bruke tid til å ta tak i de tankene som bydde seg. Tenkte dele litt med dere. Kanskje noen av dere kan kjenne det på samme måte. 

Når vil vi kunne reise igjen uten å måtte tenke på pandemien?

Noe som jeg spesielt har hatt tanker om, er at det å kunne ta seg en helgetur til London, eller for å besøke venninner i en annen by, er over. Jeg har alltid elsket å reise! Ikke nødvendigvis alltid hatt behov for noen langvarig reise eller å dra så utrolig langt. Men det å kunne fly en time eller to og deretter være en totalt annen plass… Det er noe jeg setter så stor pris på. Det er noe jeg er ganske trist over! Det ser ut som nettopp dette er lenge til vi kan gjøre igjen. 

Det er ikke bare det å reise til diverse storbyer og oppleve shopping, fest, gode middager og masse annet gøy jeg savner… Det er også det å kunne fly spontant til en venninne som bor i en annen by! Bare det å få en helg eller langhelg sammen. Jeg er så glad i å gjøre nettopp det! Jeg føler at det er en stor del av det å opprettholde vennskap, å få tid sammen. Det å reise innad i Norge er vel ikke akkurat det største problemet akkurat nå så lenge man har maske.. Men jeg er redd det skal bli det og har mange tanker rundt det hele. 

Jeg har mange tanker

En rolig og god stund med mine dype tanker i senga mi 

Føler meg som en skikkelig bortskjemt drittunge her jeg sitter i trygge Norge og depper over at jeg ikke vet når jeg kan reise fritt rundt igjen. I andre land har de fått en mye større påkjenning enn vi har, og faktisk nesten ikke kan reise rundt i sitt eget land engang. At jeg “stakkars lille meg” sitter med tanker som dette. Men vi har vært vant med å leve i verdens beste land (noe vi fortsatt gjør), med mulighet til å reise stort sett hvor som helst i verden, når vi måtte ønske det. Jeg har laget en post jeg burde lese igjennom selv en gang til i alle fall, om kunsten å slappe av. Hvis du vil lese den så trykk HER.  

Vi blir jo egenlig bare tatt vare på, men jeg er allikevel urolig

Forståelig nok har regjeringen bestemt dette med røde og grønne lister. Når ting endrer seg i mange land over natten, så er det ikke sånn at jeg faktisk tørr å planlegge noen reise… Det siste jeg hørte var at det nå skal komme en stor bølge i Bergensområdet! Dette etter at noen smittede uvitende hadde vært rundt i sentrum, på offentlig transport og ellers rundt på steder med mange folk. Skremmende så fort dette utvikler seg! Jeg sitter med så mange tanker, så mange tanker som går fram og tilbake angående alt. Jeg håper virkelig at verden kan gå tilbake til som den var før. Jeg frykter dessverre at det ikke kommer til å skje med det første…