Savner så mange ting fra 90-tallet! Her er noen av tingene!

Er mye som er bedre nå, enn det var på 90-tallet. Et enkelt eksempel, er at jeg kan være på nett når enn jeg ønsker. For 20 år siden, måtte jeg vente til Mamma var ferdig med å snakke på telefonen. (Som var koblet til veggen!) Dyrt var det også å ha internett, så var ikke ubegrenset med tid du fikk. Tilkoblingen var i tillegg så ustabil, det var umulig å vite om du kunne gå online eller ei! Har du noen gang prøvd å presse en discman ned i lommen din? Da vet du hvor mye mer praktisk det er med smarttelefonene vi har i dag. Men så koselig det føles å tenkte på nå. Her er de tingene jeg savner mest fra 90-tallet!

Koster det bare 10kr for det lille bilde der? Og jeg kan få det på mobilen min? Hva?!

Jeg syns det var så gøy å bruke en evighet på å velge meg en ny logo! Logoen skulle jo gi mobilen en helt ny look! Du fant logoene på en reklameside i Donald eller Se & Hør, de kostet som regel 10 kroner. Og de var råkule! Ingen kan diskutere det! Små logoer med svart farge, var ingen andre farger å få. Neida, slike valgmuligheter skulle vi ikke streve med før om noen år. Det er herlig å tenke på hvor lang tid vi brukte på dette. Ingen Instagram eller Snapchat, bare en logo som skulle representere deg. Tror min var en Garfield-logo, lurer på hva det sa om meg? Savner hvor enkelt det høres ut nå. 

Savner kasetter

Når jeg var liten hadde jeg ikke hund eller katt, jeg hadde en Tamagotchi! 

Husker dere Tamagotchi? Den lille leken du skulle passe på som om det var kjæledyret ditt. Jeg var så flink jeg, matet den, stelte og passet på. Helt til jeg ikke gadd mer, og den endte opp i en skuffe. Kanskje bra jeg ikke hadde en katt eller hund? Det som er morsomt, er at jeg leste at Tamagotchi gjør comeback! Leste her at selskapet som laget Tamagotchi, har laget en ny versjon som er klar for en helt ny generasjon. Lurer på om de kommer til å bli kjøpt av barn, eller voksne? Ser for meg at mange vil stjele de fra barna etter at de har sovnet om kvelden. Savner min kjære Tamagotchi, håper han har det bra i skuffen.

Girl Power og boybands var det kuleste i verden! Hvite skjorter og platåsko!

Ingen var så kule som jentene fra Spice Girls, and that’s a fact! Høye platåsko og krydder som tok verden med storm! Lyst til å få 90-tallsstilen? Les her for alle mine beste tips! Mitt jenterom var dekorert opp og ned med plakater av Spice Girls, A1 og Backstreet Boys. Likte du ikke dem, fikk du ikke lov til å komme inn! Det var reglene! Jeg sang så høyt og falskt jeg kunne i hårbørsten. Mine venninner og meg formet vår egen Spice Girls gruppe. Mye liv, null talent. Savner tiden hvor alle sanger av boybands hadde videoer fra en strand, med hvite skjorter som flagret i vinden. 

Savner disse

Hva savner du mest fra 90-tallet? Er sikker så mye mer jeg ikke kommer på! Skal gå og ta meg en Bugg nå!