august måned

Jeg ønsker å forberede en del ting. Dette er 3 mål jeg har for august!

Selv om dette året har vært veldig spesielt til nå, syns jeg det har gått så fort! Snart er det august. Det er fremdeles fint vær, men vi går sakte men sikkert mot høst. Jeg satt meg ned i går og tenkte over hvilke ting jeg vil endre. Så vil skrive ned noen ting jeg vil gjøre annerledes i måneden som kommer. Er ikke dramatiske ting, men små ting jeg vil prøve å fokusere på.

Jeg tror det er viktig at jeg lærer meg å slappe av mer, uten å overtenke.

Jeg vet, det høres ut som jeg er lat her? Haha, jeg mener ikke bare å slappe av hele tiden. Men jeg mener å faktisk slappe av, mens man slapper av. Om det gir mening? Veldig ofte er jeg hjemme på sofaen, slapper av og alt er bra. Så plutselig tenker jeg på et eller annet fra jobb eller annet. Da fokuserer jeg bare på det, og klarer ikke å legge det fra meg. Ønsker å blir bedre på dette. Slappe av med hele kroppen, inkludert hjernen. Klare å legge fra seg alt annet, særlig i helgen. Kanskje jeg burde ta noen tips fra meg selv! Dette vil jeg prøve å fokusere mer på gjennom august. 

august er her

Trenger å bli bedre til å trene enda mer regelmessig og jevnlig i august.  

Jeg skal være den første til å innrømme det, jeg er ikke den beste når det kommer til trening. Kan ofte syns det er gøy å trene, men så blir jeg lei, mister inspirasjonen eller viljen. Ønsker å bli bedre på å få en rutine som faktisk fungerer gjennom august. Og at jeg da kan ta med meg denne rutinen videre, selvsagt. Må jo nesten bruke medlemskapet jeg har med SATS, vil ikke være en av dem som lar medlemskortet bare ligge og samle støv. Merker på meg selv at jeg liker veldig godt styrketrening. Det er så fort jeg legger til mer og mer kondisjonstrening, at jeg gir opp. Så må kanskje prøve å sakte men sikkert øke mengde kondisjon, for å ikke skremme meg selv, haha! 

Ønsker å bli bedre på å shoppe smartere, uten å sløse rundt meg av penger i august.  

Jeg føler at jeg veldig ofte kjøper ting fordi de er på salg. “Vel, jeg hadde ikke kjøpt denne genseren for 600 kr, men for 300 kr da kan jeg!” Hvor mange ganger har jeg ikke gjort dette? Og hvor mange ganger har disse plaggene endt opp bakerst i klesskapet, ubrukt. Dessverre er svaret altfor mange, mange ganger. Så har sagt til meg selv, at fra nå av skal jeg tenke mer over dette. Trenger jeg virkelig dette plagget, selv om det er billig? Skal prøve å kun kjøpe nødvendige ting og klær gjennom august. Slutte å sløse så mye. 

Hvordan kan jeg sikre meg å bli suksessfull med målene mine?

Det er sikkert mange andre ting som er smarte å fokusere på. Men nå var dette de tre jeg valgte for august. Til neste måned kan jeg velge flere. Samtidig vil jeg da kunne reflektere om jeg gjorde fremgang på mine mål for august. Burde ikke være for vanskelig. Er heller ikke meningen at det skal være det, vil bare ha som mål å gå riktig vei. Jeg har en stor skrivetavle i gangen, like ved mine ytterklær. På denne vil jeg skrive målene mine, og kan da se dem hver gang jeg tar på jakken. Får håpe dette er nok. Disse målene er jo også ting jeg ønsker å forbedre meg på, så tror at når viljen er der, kan ting skje!