En koselig kveld med venner – en uforglemmelig kveld

Det er lite som er så koselig som når man endelig får tid sammen med gode venner som man ikke har sett på lenge. Jeg er så utrolig glad i de som står meg nærmest og har vært mine venner i flere år. De er alltid der, jeg kan være meg selv med de, og jeg har det så utrolig gøy sammen med de… I går hadde jeg en helt fantastisk kveld med gode venner, en kveld jeg kommer til å leve lenge på. 

Når et møte mellom to personer blir til en helaften med gode venner

Jeg hadde egentlig bare avtalt med Karina at vi skulle ta en kaffe, en avtale vi hadde forsøkt å få til lenge. Vi er begge så utrolig opptatt på hver vår kant, og derfor så er det ofte at vi ikke får tid til mer enn bare en kopp kaffe etter jobb eller før vi skal videre på noe annet. Et lite øyeblikk mellom oss to som jeg setter så stor pris på. Jeg vet at vi to kommer til å være venner for evig, uansett om vi ikke er de to som får mest tid sammen. 

Noe som er så typisk med oss to er at noe kommer opp hos en av oss. Har ikke tall på hvor mange ganger vi har måtte flytte ting, haha. Det har bare blitt en komisk greie til slutt. Vi vet jo begge to at vi vil møtes, men noen ganger kommer hverdagslivet i veien. 

kaffe med venner

Å avlyse planer som ble planlagt for lenge siden kjennes virkelig ikke bra

Som dere sikkert allerede har forstått så passet det plutselig ikke. Den kaffen vi skulle ta måtte utsettes. Men denne gangen bare til kvelden. Jeg inviterte Karina over til meg istedenfor slik at vi kunne bare slappe av i stua mi, kanskje lage noe godt og virkelig få tid til å prate sammen. Hun ble kjempeglad, men sa også det at hun hadde en avtale med en annen av våre venner. En jeg helt ærlig har glidd litt fra de siste årene, ettersom tiden ikke har strukket helt til. Men jeg er jo fortsatt så glad i henne og ser på henne som en av mine kjære venner

Karina foreslo at vi kunne sende ut en spontan gruppemelding til hele den gamle gjengen, også kom de som kunne komme. Så utrolig god idé. Det passer jo aldri for alle, men da kan man i det minste møte de som kan, når man endelig har en ledig kveld. 

pizza med venner

Spontane kvelder skal jeg gjøre mer av – beste kvelden på lenge

Til slutt kunne faktisk 6 jenter komme over. Jeg hadde kjøpt inn til hjemmelaget pizza og vi fant fram en enkel oppskrift. De andre hadde med diverse drikke og vi kosa oss hele kvelden med å lage forskjellige hjemmelagde pizza, og fikk pratet løst og fast om alt som pågår i livene våre. Det er så utrolig gøy å høre hvordan det går med de andre som jeg dessverre får sett alt for lite. Jeg setter så stor pris på mine venner, og jeg skal absolutt bli flinkere til å invitere de over. Plutselig kan jo faktisk flere enn jeg hadde trodd komme, og vi får en kjempehyggelig stund sammen. På tal om andre venner, trykk HER om du vil lese om Friends Reunion. 

Anbefaler alle å invitere noen venner man ikke har sett på lenge på en spontan kveld. Du kommer ikke til å angre!