slapper av på sofaen

Kunsten å slappe av! Tre ting for en helt perfekt kosekveld!

Jeg er kanskje litt for glad i å slappe av med mine kosekvelder. Elsker å vite at jeg ikke har noe jeg trenger å gjøre. Fri fra jobb, rydding og vasking er unnagjort (eller ignorert). Slenger beina på bordet, og tenker, hvordan kan jeg slappe av best mulig? Dette burde jeg være god på, jeg har tross alt mye trening. Det viktigste for optimal avslappning er evnen til å legge all stress bak seg. Prøv å ikke tenk på ting som kan vente. Den ene oppgaven på jobb som ikke er ferdig ennå, bokhyllen hjemme som må tørkes for støv og lignende. Er så viktig å la ting som det ligge, nå skal kropp og hjerne slappe helt av. 

Smågodt og snacks jeg bare må ha inne for å slappe av skikkelig!

Slappe av med smågodt

Hvis jeg virkelig skal kose meg, og ha en ultimat avslappende kveld, så må jeg ha godis! Jeg må ha smågodt (lakris, krokodiller, sjokolade). Vet det er usunt, og at jeg så enkelt kunne ha kuttet opp litt frukt. Det er jo selvsagt så mye sunnere. Men om man av og til spiser en pose smågodt, er det ikke såå farlig. Så derfor hører smågodt sammen med optimal avslapping. Er også litt for glad i chips, og favoritten er salt sørlandschips. 

Jeg trenger en god serie eller film! Netflix er perfekt!

Er ikke det samme å slappe av, om man ikke har noe spennende eller morsomt å se på! Jeg har så mange serier jeg er på etterskudd med, at å velge burde ikke være vanskelig. Dessverre er det slik at for mange valgmuligheter, også er en utfordring. Akkurat nå er det minst 5 forskjellige serier jeg har lyst til å se. Hvilken serie ser du på for tiden?

Ingenting er som skikkelig behagelige klær!

Det er ikke mulig å 100% slappe av hvis du har på deg stramme jeans med en stram BH og topp. Nei, det går ikke! Personlig trenger jeg en stor t-skjorte og baggy bukser for å slappe skikkelig av. Eventuelt bare en t-skjorte om det er varmt. Jada, her er det ikke viktig å se bra ut, bare føle seg bra! Hvis du vil se bra ut samtidig som du slapper av, anbefaler jeg kosetøy fra denne siden. Har flere plagg jeg har kjøpt her, og er så digge å ha på seg. Ser utrolig bra ut også! Jeg har laget en artikkel der jeg anmelder produkter fra en side jeg akkurat har oppdaget, les den HER

Slappe av med koseklær
Må ha koseklær på for å slappe av!

Mine planer for i morgen, er å slappe helt av! Gleder meg masse! 

Enten du slapper av alene eller med noen, det viktigste er bare å ikke stresse for mye. Klare å koble helt ut, og ikke begynne å overtenke alt. Legg vekk alt som heter ansvar og jobb, kun nyte. De sier at det å nyte er en kunst, det tror jeg på! Noen trenger et eget koseteppe til sofaen. Jeg trenger bare godis, riktige klær og en god serie. Hva er ditt “must have?” Grunnen til at jeg skriver dette i dag, er at det er planen for i morgen. Når jeg er ferdig på jobb skal jeg bare slappe helt av. Det blir chips, lakris, sjokolade og Netflix!