Drøm og drømmetydning

Jeg forteller om drømmer jeg har hatt, og hva de kan bety!

Har du noen gang våknet om morgenen, og tenkt var det en drøm? Hvordan kunne hjernen min finne på dette? Det er bare så rart! Av og til skriver jeg det ned så fort jeg våkner. Venter jeg mer enn 5 minutter, så glemmer jeg den fort. Jeg har aldri trodd så mye på drømmetydning, men er gøy å lese om. Hva synes du drømmetydning? Tror du vi kan analysere oss frem til en betydning? 

Dette er en litt ekkel og gjentagende drøm jeg har hatt, eller et mareritt! 

Mange ganger har jeg våknet opp og tenkt “Å herremin! Hva skjedde der?” For å så bli kjempe lettet over at jeg ligger trygt i min egen seng. Det eneste jeg husker er følelsen av å falle. Bare falle og falle uten å lande. Kan være fra et fjell, eller at jeg faller fra sengen – men sengen er plassert høyt oppe. Eneste som er konstant er at jeg hele tiden faller. 

Etter hva jeg har lest, skal det å falle symbolisere å miste kontrollen. At du er redd for at du ikke har full kontroll over en viktig situasjon i livet ditt. Kanskje jeg har noen ting jeg må tenke over?  Hadde jo besøk av ei venninne for ikke lang tid siden, hun tror drømmer bare er helt tilfeldig. Hva tror du?

Det var bare en drøm

Å nei! Jeg er for sen! Fjo! Det var bare en stressende drøm

Jeg hater å komme for sent til en avtale. Liker ikke å være upresis, og kanskje det er nettopp derfor jeg har denne gjentagende drømmen. Befinner meg et sted, jeg vet jeg må komme meg fra A til B. Det blir jo selvsagt helt umulig. Løper og løper, men ingenting hjelper.

Eller så våkner jeg opp og ser at jeg har forsovet meg i mange timer. Heldigvis våkner jeg opp på ekte, og innser at kan sove enda lengre! Digg! Men skikkelig Inception-følelse! Våkne opp i en drøm! Drømmetydningen skal være at du prøver å gjøre for mye på en gang. Kan være et tegn på at du må ta det litt med ro.

Jeg kan fly jeg kan fly! Drømmen representerer ambisjoner. 

Ofte har jeg drømt at jeg flyr. Det er ganske deilig faktisk. Jeg flyr i himmelen på samme måte som jeg svømmer i havet. Drømmetydningen her er at det å fly er symbolsk for dine ambisjoner. Du har høye mål, som du ønsker å fly mot. Om du merker at du begynner å falle mens du flyr, kan dette bety at du sikter høyt med dine ambisjoner. Kanskje litt for høyt. Kroppen din gir deg signaler på at du må komme ned til jorden igjen. Lyst til å vite mer om drømmetydning? Anbefaler denne boken

Drøm eller mareritt

Tror du på drømmetydning? Har du noen opplevelser du ønsker å dele?

Kan du fortelle meg om de drømmene du har hatt, som du husker godt? Enten fordi de er rare, skumle eller morsomme. Noen husker de ikke engang. Jeg er glad for at jeg gjør det. Syns det er gøy, men vet ikke om jeg helt tror på drømmetydning.