Alltid god helg med venner

God helg snart! Får besøk av ei god venninne, dette er våre planer!

Nå nærmer helgen seg! Endelig noen dager med fri og avslapping. Denne helgen gleder jeg meg ekstra mye til! Jeg skal få besøk av ei venninne av meg fra Oslo, Henriette. Har ikke sett hverandre på 3 år nå, så dette skal feires! Hun kommer her rett etter jeg er ferdig på jobb på fredag. Så blir det nok rett ut på en restaurant, masse god mat og drikke. Er så vakkert når man ikke har sett hverandre på en lang, lang tid. Men alt virker som vanlig når man ser hverandre igjen. Tror det er sånn ekte vennskap er, tiden og avstanden kan ikke skille gode venner. Vi kommer til å ha en veldig god helg sammen! 

En god helg med internspøker, latter, kjæreste-snakk og babling!

Vi pleide alltid å ha så morsomme kvelder sammen mens vi studerte, vi lo og lo av de latterligste tingene. Du vet hvordan det er når man bare ler helt ukontrollert! Så utrolig mange internspøker at jeg kan ikke telle dem alle. Derfor tenkte vi det var gøy å ikke ha en for sen fredagskveld ute, men heller dra hjem litt tidligere. Da kan vi sette oss i sofaen, slappe av og bare oppdatere hverandre om ALT som har skjedd! Hun har blant annet ny kjæreste, så det må hvertfall snakkes om! Har jo selvsagt snakket mye over Facetime, men er ikke det samme. Heldigvis får vi en god helg hvor vi kan bable som bare det! 

Ingenting er bedre enn shopping med ei god venninne! 

God helg og god shopping

På lørdag skal vi dra til byen for en liten shoppingtur. Det kan bli farlig haha! Har ikke vært på shopping på en god stund nå, så har endel ting på listen jeg ønsker meg. Trenger et par basic topper i nude farger. Ellers er det viktigste at vi bare koser oss og har en god helg sammen. For øyeblikket har vi ikke lagt flere planer. Ingen av oss liker å planlegge slike ting for mye. Henriette er her bare i noen få dager, fra fredag og drar tidlig på søndagen. Så vi vil bare chille og ta ting som det kommer. 

Ansiktsmaske og smågodt! Kan denne helgen vare i 2 uker takk?

Har kjøpt inn masse smågodt, grønnsaker, dipp og denne kule ansiktsmasken. Gleder oss til å prøve denne, for har sett så mange morsomme videoer. Folk som tar på seg ansiktsmasken og strever skikkelig med å få den av seg. Er ikke helt sikker på om det er samme som den jeg har kjøpt, men vi får se! Blir uansett gøy å ha en god helg med skikkelig jentete aktiviteter! Bare bable i vei og ta det med ro. Etter en lang og hektisk uke på jobb lengter jeg etter det!

Tradisjonen tro, vi må ha Friends i bakgrunnen mens vi snakker om livet!

Jeg vet hva vi skal ha som underholdning i bakgrunnen mens vi snakker og snakker. Vi så alltid på Friends sammen, såpass mye at vi kunne alle episodene utenat. Altså, du kan si et sitat fra en episode – vi vet begge garantert hvilken episode det er! Hun er og super hyped for Friends reunion, som kommer senere i år. Visste du ikke det? Da kan du lese alt om det her!

Har dere og gode venner som dette, som dere dessverre ser altfor sjeldent? Er så flott når alt er som gamle dager når man endelig ser hverandre igjen. 

God helg med venninne

Ønsker dere alle en god helg, kos dere med nye og gamle venner!