Elsker å shoppe på Nemow Beauty

Jeg anmelder produktene jeg fikk fra Nemow Beauty!

Jeg snublet over nettbutikken til Nemow Beauty for to uker siden! Den virket nesten litt for utrolig! I utgangspunktet har butikken all sminke som jeg bruker daglig, men… prisene er så lave, latterlig lave! Med andre ord, jeg bare måtte kjøpe en hel haug med nye ting, for å prøve butikken for dere, og fortelle dere om produktene! Så snill er jeg!

Butikken har en klubb, og når du blir medlem av Nemow Beauty klubben, får du ikke bare kjøpe fantastiske produkter til lave priser, men du får en gratis gavepakke som du kan velge selv! Jeg er jo kjent for å elske Victoria´s Secret.. Så kom kanskje ikke som et sjokk at jeg valgte Victoria’s Secret Angel gavepakken

Leppestift fra Nemow Beauty

Jeg fikk en Victoria’s Secret gavepakke gratis fra Nemow Beauty!

Victoria’s Secret Angel gavepakken er gratis, og kom med fem (ja! Fem!) forskjellige og digge produkter! Tenkte jeg skulle fortelle dere alt om produktene jeg fikk, så kan dere selv finne ut om det var verdt det! (Spoiler: det var det!)

Romantic scented mist fra Victoria´s Secret

Det første produktet jeg prøvde var Romantic scented mist fra Victoria´s Secret, og la meg fortelle deg… Den lukter som en drøm! Hvis du skal være alene, eller sammen med din kjære på Valentinsdagen – dette er misten for deg! Den lukter så deilig og skaper en sensuell atmosfæren, som bare Victoria´s Secret kan!

Når jeg får en ny parfyme eller mist, er jeg alltid så nysgjerrig. En farge kan man jo se på skjermen, man vet ca. hvordan produktet kommer til å være når du mottar det – men ikke hvordan det lukter! Jeg var ganske sikker på at jeg ville like denne, ettersom beskrivelsen av lukten på siden virket så nøyaktig. Da jeg fikk luktet på den selv, innså jeg at det matchet helt med beskrivelsen jeg hadde lest. Det har mye å si når det kommer til lukt!

Chubby Plump & Shine Gloss Scarlet fra Clinique

For å skape en enda mer romantisk følelse, passer det andre produktet jeg fikk i gavepakken fra Nemow Beauty! En Chubby Plump & Shine Gloss Scarlet fra Clinique.

Jeg absolutt elsker Clinique, alle lipglosser jeg noensinne har hatt fra dem har alltid blitt favoritter! Du får mykere og sunnere lepper, men samtidig ser de bare så flotte ut! Og fargen er til å dø for! Bruk den med et naturlig sminket ansikt, uten for mye sminke rundt øynene. Med denne lipglossen er det ikke nødvendig med for mye annet! Den er så myk på leppene og varer hele dagen, jeg tok ut lommespeilet et par ganger i løpet av dagen og gjorde litt touch-ups (jeg er så forfengelig), men bare fordi jeg ville, ikke fordi jeg måtte. Ærlig talt, sannsynligvis min favoritt lipgloss gjennom tidene, og jeg fikk den gratis! Bare fordi jeg ble medlem av klubben til Nemow Beauty! Ganske så greit, om du spør meg. 

Iroha Nature Glow Shot fra Nemow Beauty

På slutten av dagen, etter å ha renset av den nye favoritt lipglossen min og resten av ansiktet, fikk jeg brukt det tredje produktet fra gavepakken, Iroha Nature Glow Shot. Det er et serum du påfører ansiktet ditt etter du har fjernet sminken. Serumet er helt naturlig og selvfølgelig ikke testet på dyr. Du kan se forskjellene i ansiktet ditt umiddelbart, ansiktet virker klarere, friskere og fastere. Nesten et lite mirakel! En perfekt blanding av Aloe Vera, organisk silisium og kollagen. Fungerer som bare det! Om noen av dere har prøvd dette serumet før, legg igjen en kommentar om hva dere syns, for ganske så spent på det. Syns jeg følte en forskjell etter å ha brukt det bare en gang, så må jo bare bli bedre med langvarig og jevn bruk, sant?

Victoria’s Secret Bane Vanilla og Coconut Passion Lotions

Det fjerde og femte (gratis!) produktene var to guddommelige kremer fra Victoria’s Secret, en Bane Vanilla og en Coconut Passion duftende lotion. Begge lukter som ren nytelse og som to engler kom ned fra himmelen og gjorde huden min glattere og mykere enn den noen gang har vært. Jeg må si at favoritten min var Coconut Passion, kanskje det bare er noe med meg og lukten av kokosnøtt, men det gir meg skikkelig sommervibber. Er du forresten oppdatert på årets sommermote? Denne duften får meg til å lengte etter sommeren! 

Produkter jeg kjøpte fra Nemow Beauty

Selv om jeg fikk alle produktene over gratis fra Nemow Beauty, måtte jeg nesten utnytte de billige prisene og kjøpe endel mer! Veeeldig overraskende, ikke sant? Men det er vanskelig å la være, særlig når du ser alle rabattene du får som klubbmedlem. Du kan nesten si at jeg sparte penger, det er logisk nok for meg! 

Elsker å shoppe på Nemow Beauty

Clarins Ready in a Flash Eyes & Brows Palette

Det første produktet som havnet i handlekurven min og nå er plantet på øyelokkene mine, var Clarins Ready in a Flash Eyes & Brows Palette. Først la meg si, den er så søt! Formen på paletten ser ut som en telefon, og på innsiden er det seks forskjellige farger, for øynene og øyenbrynene dine! Alt i ett, og det passer perfekt selv i de minste veskene, slik at du kan ta det med deg overalt! Fargene er veldig jordnære, noe jeg elsker, de passer perfekt til den type klær og farger jeg liker å bruke for øyeblikket.

Jeg har aldri før hatt et alt i ett øyenskygge og øyenbrynspalett, dette fordi jeg alltid har vært tro mot sminken jeg bruker for mine øyenbryn. Har brukt den samme sminken i flere år, så jeg har nok ikke tenkt å bytte den ut som min faste sminke, men denne paletten er så grei å ha som ekstra sminke. Spesielt siden jeg vil ha den med meg i vesken uansett hvor jeg går.

Elizabeth Arden Flawless Finish Concealer og Highlighter

Et av mine favoritt sminkeprodukter har alltid vært Elizabeth Arden Flawless Finish Concealer og Highlighter. Jeg bruker bokstavelig talt denne hver eneste dag. Den eneste forskjellen er at jeg vanligvis betaler to ganger mer enn prisen på Nemow Beauty (vet ikke om jeg skal gråte eller le? Jeg velger å le, mindre rynker jeg har hørt!). Det er det mest pålitelige produktet du kan finne. Utrolig praktisk å ha med deg overalt, fordi den nesten ikke tar plass i vesken din i det hele tatt. 

Denne highlighteren og concealeren er perfekt for bruk under øynene dine og skjuler de irriterende mørke ringene som dessverre oppstår. Jeg har veldig følsomme øyne, heldigvis har det aldri vært noe problem med denne consealeren, den er veldig snilt mot øynene og huden min. Jeg bruker den også på forskjellige småting rundt ansiktet mitt, til og med på overleppen for å gi en forstørrende effekt. 

Ikke bare lyser den opp på en nydelig måte, den skjuler og dekker det du ønsker. 

Oh K! – Ansiktsmaske Gold Glow Peel Off

Jeg ønsket å prøve noe nytt og fancy, og med prisene fra Nemow Beauty følte jeg at jeg kunne. Har du sett alle kjendisene som skreller av gull fra ansiktet? Vel, jeg ville gjøre det, så jeg kjøpte meg en Oh K! – Ansiktsmaske Gold Glow Peel Off, og har allerede prøvd den. Jeg forventet å føle meg som Kim Kardashian, men endte opp med å se ut som en trøtt gullstatue! Var ganske morsomt faktisk. Aldri har jeg tatt så mange selfier mens jeg hadde en ansiktsmaske på. Gullmasken fikk virkelig huden min til å føles myk, glatt, fast og bare generelt sunn og frisk. Deilig etter en lang uke. 

Calvin Klein Obsessed Parfymesett til Dame

Ikke at jeg trengte flere produkter for å hjelpe meg med å lukte fantastisk, det fikk jeg i gavepakken fra Nemow Beauty, men det handler ikke alltid om behov, noen ganger handler det om hva jeg vil… Og jeg ville ha et nytt parfymesett, så jeg kjøpte det! I want it, I got it. Settet består av parfymen Obsessed, og en dusjgel og en bodylotion basert på parfymen. På et øyeblikk fylles luften med lukten av magisk lavendel. Jeg sprayet parfymen på håndleddet og bak ørene. Jeg prøvde å teste hvor lenge duften varer, så senere den dagen luktet jeg på håndleddet, og den deilige lukten var der fortsatt, som den akkurat var blitt påført. 

Parfyme fra Nemow Beauty

Selvsagt gjorde jeg dette uten at jeg hadde på meg bodylotion eller dusjgelen som fulgte med, da dette ble gjort som en test. Men lukten er ikke være overveldende hvis du vil bruke alle tre produktene samtidig. Jeg lover, for det er hva jeg gjorde dagen etter. Jeg har ærlig talt aldri følt at jeg luktet så godt, typisk at jeg var hjemme alene – hunden min likte hvertfall lukten. Det må vel telle for noe?

Dusjgelen er forresten så deilig å bruke i dusjen, men vet du hvor den er best? I badekaret! Fyll badekaret med varmt vann, og la boblene ta over. Seriøst, det er som å fylle hele rommet med den mest fantastiske duften noensinne. Avslappende som bare det! 

Rød ryggsekk fra Emporio Armani

Endelig, mitt siste kjøp fra Nemow Beauty (denne gangen) var en rød ryggsekk fra Emporio Armani. Designet er så elegant, og den røde fargen skiller seg virkelig ut. Det var umulig for meg å ikke kjøpe denne ryggsekken. Da jeg åpnet den, ble jeg så glad, den så faktisk enda bedre ut enn på bildene! Jeg kan se for meg så mange antrekk den vil passe til! Spesielt en hvit sommerkjole, eller et par kjærestejeans med en hvit T-skjorte. 

Jeg kan ikke tro at jeg fikk alle de fantastiske produktene for den prisen. (Og fem av dem gratis!) Jeg vil virkelig anbefale dere alle å ta en titt på Nemow Beauty sin nettbutikk, de har også klær, sko og mye mer som jeg ikke kjøpte denne gangen, men det er alltid neste gang.. Hvis du ender opp med å skaffe deg en egen gavepakke, skriv i kommentarfeltet nedenfor. Jeg vil gjerne høre hvilken gavepakke du valgte, og hva du syns om produktene!