CuponPilots - rimelig shopping

CouponPilots – en helt ny shopping og livsstilsopplevelse!

Jeg er jo kjent for å like å teste ny ting. Så når jeg fikk høre om CouponPilots fra ei venninne av meg, måtte jeg bare prøve det ut selv! Hun fortalte meg at hun syns hele konseptet virker for bra, og at hun nesten ikke trodde på det først. Og da mener jeg bare hvor billig alle tjenestene er. (Er jo selvsagt det som lokket meg og henne). Men så prøvde hun det ut, og var storfornøyd. Sa hun hadde gått ned 5 kg allerede med treningsplanen de ga henne. Jeg ble helt overtalt av hennes entusiasme. Den var ganske så smittende! Så her er min opplevelse med CouponPilots!

Unn deg selv en gave – hver måned! 

Jeg har vært medlem av CouponPilots i tre måneder nå, og kommer nok til å være det en god stund lengre. Det som dro meg inn først var alle tilbudene. Jeg har jo aldri hatt råd til å kjøpe fancy sminke eller mote fra de mest kjente merkene i verden som Dior, Guess, Valentino, Moschino og mange flere. Du kan rett og slett finne det du ønsker og mer – og til fornuftige og gode priser. 

Det koster 395 kr per måned å være medlem, men da mottar du et gavekort til samme verdi som du kan bruke i nettbutikken. Da får du også tilgang til alle de eksklusive tilbudene fra CouponPilots

Det jeg likte med denne ideen er at jeg vet akkurat hvor mye penger jeg bruker hver måned. Kjøper jeg meg noe fint med dette gavekortet, så shopper jeg ikke rundt i butikken i byen den måneden. På denne måten blir ikke dette en stor ekstra utgift. Jeg er jo ikke akkurat millionær heller. 

CuponPilots sale

Shopper fra sofaen min på CouponPilots. 

Så hver måned etter at jeg mottar mitt månedlige gavekort, liker jeg å late som jeg er på shoppingtur med venninna mi! Vi ringer hverandre på FaceTime og blar gjennom alle produktene og tilbudene vi kan finne! Plutselig ser jeg noe som vil kle henne, eller hun ser noe som jeg bare MÅ skaffe meg. Sånn går det i noen timer, før vi begge har endelig bestemt oss. 

Har nesten blitt en liten månedlig tradisjon dette! 

Favoritt produkter jeg har mottatt fra CouponPilots.

Det første jeg brukte gavekortet mitt på var en hel del sminke. Og jeg brukte faktisk ganske mye penger den første måneden jeg var medlem på CouponPilots. Jeg klarte ikke å si nei til så mange fantastiske tilbud. Rett og slett! På det tidspunktet hadde jeg og et stort behov for å kjøpe ny sminke, da all min var nesten oppbrukt eller for gammel! Og er nok en smartere måte enn å kjøpe sminke som jeg gjorde denne gangen

Da føltes det smart å bare fylle opp sminkelageret mitt, når jeg uansett fikk tilbud på all sminken jeg kjøpte. Hadde jeg ikke kjøpt sminken fra CouponPilots, hadde jeg endt opp med å kjøpe (nesten) like mye til full pris på kjøpesenteret. 

Sminke fra CuponPilots

Når jeg fikk mitt neste gavekort hadde jeg nok av sminke, så da ville jeg heller skaffe meg noe annet! Og er ikke lite å velge fra akkurat! Jeg kunne selvsagt ikke velge de aller dyreste tingene. Men med tilbudene på siden hadde jeg råd til mye jeg aldri trodde jeg ville hatt råd til. Jeg laga meg en god kopp kaffe, og viste produktene jeg vurderte til venninna mi. Endte opp med å kjøpe en utrolig lekker og elegant svart kjole fra Guess. Den kostet litt mer enn jeg hadde på gavekortet, så måtte igjen legge til litt. Men det var lite, og verdt det. Sist jeg fikk gavekortet mitt så holdt jeg meg innenfor beløpet når jeg shoppet. 

Denne måneden brukte jeg mitt CouponPilots gavekort på…

Nå som høsten har kommet ville jeg fylle opp høstgarderoben min litt! Og jeg falt helt pladask for en råstilig hettegenser fra Adidas som jeg bare måtte ha. Jeg har den faktisk på meg nå, og for å være helt ærlig – jeg rocker den! Den er så konfertable og den passer til alt syns jeg. Til bukser for en mer basic stil, og med mitt favoritt rosa skjørt for en mer sporty/romantisk look! 

Jeg liker egentlig veldig godt å kombinere mer feminine plagg med en mer sporty og røff stil. Ikke bare ser det bra ut, men det er så avslappende stil å ha på seg. 

Lille meg fikk egen personlig stylist på CouponPilots!

Jeg har aldri prøvd noe lignende andre steder, så jeg kan ikke sammenligne. Men jeg ble bare så fornøyd med rådene og stiltipsene jeg fikk! For en billig penge kan du nemlig få en egen personlig stylist på CouponPilots. Først så tenkte jeg at det hørtes litt teit ut… Hvordan kan en stylist style deg opp uten å se deg eller være med deg! Men det gikk faktisk lettere enn jeg trodde. Sendte inn et bilde av meg selv, så måtte jeg svare på et veldig utfyllende spørreskjema. Der de spurte om alt fra hvilke øyenfarge jeg har, om jeg har noen deler av kroppen jeg vil fremheve eller skjule, og generelle spørsmål for å finne ut hva jeg kledde best. 

Personlig stylist på CouponPilots

Mine favoritt stylingtips jeg fikk på CouponPilots

Jeg har jo alltid tenkt at jeg har en ok sans for stil og mote, men det er alltid gøy lære noe nytt eller høre andre meninger. Og jeg angrer absolutt ikke på det! 

Fikk svar på e-post og det føltes veldig enkelt og greit å kommunisere på denne måten. Favorittipset jeg fikk var at jeg burde bruke mer topper som har v-hals. Jeg bruker som regel topper med mer firkantet hals eller båthals. Etter jeg fikk dette tipset har det blitt andre boller! Og jeg så jo med engang selv at ja, jeg kler mye bedre v-hals. Det gjør figuren min slankere på en måte og gir meg mer lengde. 

Et annet tips jeg fikk som jeg har begynt å bruke, er å kjøpe inn mer lillafarget produkter. Dette sjokkerte meg ganske mye. Jeg har faktisk aldri vært så glad i lilla til meg selv! Men etter dette, kjøpte jeg meg et nytt par lilla øredobber – og vet du hva! Første jeg hører er et kompliment fra venner om at jeg kledde lilla såå godt! 

Min venninne sine erfaringer med PT fra CouponPilots

Jeg nevnte jo tidligere at min venninne gikk ned 5 kg med diett- og kostholdsprogrammet til CouponPilots. Hun brukte det i 2 måneder og var utrolig fornøyd med resultatet. Hun ønsket ikke å miste mye vekt eller noe, men stramme opp og oppnå en sunnere livsstil. 

Jeg har ikke tenkt å prøve denne tjenesten selv, men hvem vet… kanskje som et nyttårsforsett! 

CuponPilots tips til mat

Spørsmål jeg har fått fra venner angående CouponPilots

Etter jeg ble medlem delte jeg selvsagt denne informasjonen med vennene mine, de begynte som vanlig å spør om alt. Burde jeg shoppe på CouponPilots? Hvorfor er det bedre enn å shoppe på kjøpesenteret vårt? Jeg har faktisk invitert noen venner til å bli medlem nå, så blir spennende å se om de liker det. I tilfelle de gjør, blir det nok flere av oss som sitter i sofaen og shopper i vei! Tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene nå. 

Spørsmål om CuponPilots

Ville jeg anbefalt andre å prøve ut CouponPilots?

Hvis du har råd til å betale 395 kr for et gavekort som er verdt det samme hver måned, så vil jeg anbefale deg å teste ut CouponPilots. Det er en smart måte å få mest mulig verdi ut av pengene dine. Og hvem ønsker vel ikke det? Hvis du liker å kjøpe klær fra kjente motemerker, vil jeg hvertfall anbefale CouponPilots. Hvorfor ikke få det du ønsker på tilbud? 

Kommer jeg til å være medlem av CouponPilots lenge?

Det vet jeg egentlig ikke ennå. For øyeblikket jeg er veldig fornøyd. Jeg har råd til det, og bruker ikke mer penger i måneden av denne grunn. De pengene hadde blitt brukt for å kjøpe klær til full pris om ikke. Jeg blir så lenge jeg liker det. Kommer til å holde dere oppdatert! 

Hva skal du bruke det neste gavekortet på?

Jeg er ikke helt sikker. Har sett meg ut noen kjempefine solbriller fra Ray-Ban, men jeg får ikke så mye brukt for dem nå akkurat! Sommeren er så godt som ferdig og høsten er her. Så mest sannsynlig venter jeg til neste år med å bestille nye solbriller. Jeg tror det får bli noe som passer mer til høsten. 

Er det lang leveringstid på pakkene?

Pakkene jeg får fra CouponPilots kommer alltid frem innen en uke, så du trenger ikke stresse med ventetiden. Det syns jeg er så deilig å vite. At når jeg bestiller noe, vet jeg at alt kommer frem slik det skal.