Coupon Smash finn en gavepakke

Coupon Smash – et perfekt sted for å finne en fin gave!

Jeg elsker jo å se etter nye nyheter innen shopping og mote. Finner jeg noe som ser interessant ut, er jeg den første til å teste det ut! Det har bare blitt min posisjon nå, ser det ut som! Særlig liker jeg å prøve ut nye ideer som er designet for å gjøre shopping mer morsomt, enkelt og ikke minst – rimelig! Hvorfor betale for mye, når man kan få det samme på salg?! Vennene mine spør meg alltid om hvilke nye råd jeg har for shopping. Kanskje ikke så rart, dette året har jeg testet ut flere forskjellige nye shoppingopplevelser. Coupon Smash var enda en! 

Bestilte en gavepakke til min venninne fra Coupon Smash

Inger, en av mine bestevenninner har bursdag om tre dager. Ganske gøy å vite at jeg kommer til å ha med festens kuleste gave til henne (skryt, skryt). Jeg bestilte nemlig en gratis gavepakke fra Coupon Smash full av parfymer og annet som dufter godt! Siden jeg har kjøpt meg så mye nye sminke, parfymer og kremer nylig, følte jeg ikke et behov for mer. Så når jeg bestilte pakken, valgte jeg bevisst en Inger ville sette pris på.  Jeg er utrolig glad i mine venner og ønsker alltid å gi vekk noe som vil gjøre dem lykkelige. 

Ballonger

Jeg bestilte en superstar gavepakke!

Fordi min bestevenninne er en superstjerne, selvsagt! Den var veldig lokkende, og skulle gjerne ha beholdt den selv, men er et bursdagsbarn som fortjener den mer enn jeg gjør! Flere av disse produktene har jeg prøvd ut selv, blant annet parfymen til Britney Spears. Den minner meg om når jeg var yngre, det var min favorittparfyme – uten tvil! Og ja, jeg har fremdeles en Britney Spears parfyme stående på sminkebordet mitt. Gavepakken kom forresten frem i en veldig søt boks fra Coupon Smash, så trenger egentlig ikke å pakke den inn. Kommer til å legge ved et bursdagskort og sette på en sløyfe. Her er alle tingene som var inne i gavepakken. 

Rise Parfyme fra Beyonce

Parfyme fra Beyonce fra 2014. Alle ønsker vel å lukte som Beyonce! Ikke at jeg vet hvordan hun lukter akkurat, men innbiller meg at det er ganske godt! Hun er jo større enn de kongelige! Queen Bey! Parfymen er inspirert av at kvinner skal finne sin indre styrke og at det er denne indre styrken som gjør kvinner så vakre! Parfymen er også inspirert av Beyonces favoritt poet, Maya Angelou. Motiverende ord å huske på hver gang man bruker parfymen. Inger har nok av indre styrke, det vet jeg. Kanskje denne parfymen kan bringe ut enda mer! 

Pure Seduction body lotion fra Victoria’s Secret

Jeg har ikke brukt denne før selv, men har tidligere prøvd andre body lotions fra Victoria’s Secret og alle lukter helt himmelsk. Denne kremen er neppe et unntak! Jeg liker virkelig utseende på kremen, ikke at det har mest å si. Men jeg har alltid likt at de parfymer og kremer jeg bruker, ser bra ut, for da ser hele baderommet eller soverommet også bedre ut. Som regel har body lotions fra Victoria’s Secret en ganske sterk lukt, så om du ikke liker det, vil jeg anbefale å kjøpe fra et annet merke. Jeg elsker jo alle gode og sterke lukter, og det vet jeg at Inger også gjør – så er rimelig sikker på at denne kremen blir en suksess! Den kan også brukes på hendene leste jeg nå, og har en nydelig duft som skal vare på huden, selv etter at body lotionen har tørket inn. Pure Seduction skal ha en fruktig duft. Etter at Inger har fått overraskelsen og denne kremen, kommer jeg nok til å spør om jeg kan teste ut! Kan jo hende jeg kjøper meg samme på Coupon Smash om jeg faller helt pladask! 

Coupon Smash digge produkter

Gradual Sunless Lotion fra Kim Kardashian

Dette må være den perfekte gaven nå som høsten er på vei med stormskritt! Eller, når jeg ser ut av vinduet mitt innser jeg at høsten allerede er her. Og med tanke på verden i dag, blir det nok en god stund til Inger eller andre kan reise på ferie og nyte solen. Hva er vel da bedre enn å kunne smøre på seg litt solfarge fra Kim Kardashian? En body lotion med farge, slik at du gradvis kan bli mer og mer solbrun uten skade fra solen! Likte at dette produktet fra Coupon Smash skilte seg litt ut fra de andre. 

Personlig liker jeg det bedre enn å påføre ren selvbruning, da dette kan bli en litt mer drastisk endring. Liker at fargen blir sterkere etter hvor mange ganger man bruker kremen, er så mye lettere å kontrollere da! Så ender man ikke opp med å se ut som Ross gjorde i den episoden av Friends når han prøvde selvbruning! Tror det er en av Inger sine favorittepisoder faktisk. Som en liten spøk kommer jeg til å printe ut et bilde av Ross, og hvordan han så ut etter han var ferdig med selvbruning. Kommer til å legge dette bilde i gavepakken fra Coupon Smash. Tror hun kommer til å le godt av det! Gradual Sunless Lotion er forresten fri for parabener og sulfater, noe jeg syns er viktig å nevne. Kunne ønske alle produkter var slik! Heldigvis blir folk mer og mer informert om dette. 

Love Spell Body Mist fra Victoria’s Secret

Dette er det andre produktet i gavepakken fra Coupon Smash, og bursdagsgaven til Inger som er fra Victoria’s Secret, og jeg klager ikke akkurat av den grunn! Denne body misten skal lukte deilig fersken, hvit jasmin og kirsebærblomst. Syns denne kombinasjonen av lukt var så perfekt i forhold til at det er høst nå. For da kan man lukte på duften av vår gjennom hele dagen! Jeg har ikke prøvd denne heller før, så blir nok en luktetest når gaven åpnes! 

Britney Spears sin parfyme Midnight Fantasy, min personlige favoritt fra Coupon Smash!

Nei, jeg er ikke 14 år lengre, men jeg elsker fremdeles Britney Spears og hennes parfymer. Opp gjennom årene har jeg prøvd tre av hennes forskjellige parfymer. De tomme flaskene står fremdeles på loftet hjemme. Min far og mor ikke fikk lov til å kaste dem vekk, selv om de var brukt opp –  det var jo ikke bare en parfymeflaske, men en parfymeflaske fra Britney! Ble så glad når jeg så denne på Coupon Smash. Jeg elsker fremdeles designet på denne (for meg) klassiske parfymen.Utsiden av flasken er dekorert med flotte Swarovski-krystaller. Duften luker som eksotiske frukter, bringebær, plomme, orkide og sort kirsebær. Selv syns jeg bare den bringer frem gode minner, og det vet jeg at Inger kommer til å syns også! 

Gavepakken jeg fikk fra Coupon Smash

I tilfelle min venninne leser dette blogginnlegget

Jeg vet du kan lese at jeg fikk bursdagsgaven din gratis fra Coupon Smash. Det er tanken som teller er det ikke det? Jeg lover å spandere en ost og vinkveld på deg i tillegg til denne overraskelsen! Håper du vil like den, tror at du vil kle leppestiften spesielt godt! Jeg innser jo mens jeg skriver dette, at det kan være du leser dette blogginnlegget før bursdagen din. Det håper jeg du ikke gjør! Skal prøve å spamme deg med memes slik at du holder deg unna bloggen min, og heller kan bli skikkelig overrasket på bursdagen din! 

Tror gavepakken fra Coupon Smash blir en stor suksess! 

Gleder meg så mye til bursdagsfest! Ikke bare får jeg se alle mine venner igjen og feiret min bestevenninne sin bursdag, men jeg vet at jeg har med en bursdagsgave hun vil elske! Jeg synes at det viktigste med en gave er tanken bak den. Det er en klisje å si, jeg vet det. Men er så sant! Denne gaven føler jeg er veldig gjennomtenkt. På Coupon Smash vil du se at det er utallige mange gratis pakker man kan velge fra. Jeg valgte akkurat denne fordi jeg så at dette var produkter min venninne kommer til å bli så glad for å få! Jeg har alltid vært mer glad i å gi gaver enn å få. Elsker å se at noen blir glad for å få noe nytt som de har brukt for. Syns og at mange bare gir for å gi. Jeg forstår det når det er en gave til noen man kanskje ikke kjenner så godt. Men når det er en god venninne, eller et familiemedlem er det gøy å gjøre noe ekstra. Noe kanskje litt uforventet, som vil overraske og glede. 

Coupon Smash bursdag

Kan jeg finne gaver til meg selv eller andre på Coupon Smash?

Ja, det kan du! Bare gå inn på nettbutikken til Coupon Smash og velg den du ønsker. De har så mange forskjellige! Gavepakker til menn og til dame, og også til spesielle anledninger, som fødsler, jul, venninnegaver og mye mer. Selv brukte jeg lang tid på å velge Superstar gavepakken jeg fant på Coupon Smash. Det var mange andre jeg vurderte, men er utrolig fornøyd med valget. Nå må jeg bare skrive et fint kort og finne ut av antrekket jeg skal ha på meg den kvelden. Vi skal møtes hjemme hos Inger, kose oss med mat og drikke så blir det en liten bytur på kvelden. Gleder meg!